I wszystko dokładnie obejrzane z każdej strony
[S] Legacy MY04 Kombi 2.0 137KM
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Legacy MY04 Kombi 2.0 137KM
A od dzisiaj Legaś ma nowe klocki, olej i filtr oleju
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Konto usunięte bo ludzie myślą ,że ten nowy 160 ps jest lepszy a to gó... prawda 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Może to i lepiej - mi go szkoda, a żona zaczyna spoglądac na Legasia coraz częściej i nawet zaczęłą szukac instruktora jazdy.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
baro, dobrze, że to nie instruktor narciarstwa, albo jakiś inny przystojny ratownik 
Konto usunięte,
Ja tego instruktora wcześniej sprawdzę. Hmm... a może lepiej żeby uczyła ją kobieta... ???
Ja tego instruktora wcześniej sprawdzę. Hmm... a może lepiej żeby uczyła ją kobieta... ???
Może ktoś jednak uratuje to piękne auto??? Żona zaczyna jazdy, więc za chwilę będzie po wszystkim 
Ale skoro Ona chce Imprezę (koniecznie z wysokim spojlerem) to przecież nie wypada się sprzeciwiaćFUX pisze: Zostaw dla Żony...