Wiśnia stoi normalnie pod domem i nic jej nie jest. Inna sprawa, że nasz kot trzęsie podwórkiem, mogą się bać
[K/W] garaż lub zadaszone miejsce parkingowe - Warszawa
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: [K/W] garaż lub zadaszone miejsce parkingowe - Warszawa
koło Subarbie jest miejsce w garażu. Pewno coś koło 200 na miesiąc. Tylko kompletnie nie wiemy czyje to.
Wiśnia stoi normalnie pod domem i nic jej nie jest. Inna sprawa, że nasz kot trzęsie podwórkiem, mogą się bać
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
OK, gdyby trafiała się chata koło Was, będę brał pod uwagę.Alan, Alan, Alan! pisze: koło Subarbie jest miejsce w garażu.
Masa aut stoi i nic im nie jest... przynajmniej, do czasuAlan, Alan, Alan! pisze: Wiśnia stoi normalnie pod domem i nic jej nie jest.
A moje od lat stoją pod dachem - i dobrze im (i mnie) z tym.
Tu co prawda chodzi o nie moje... ale, jakoś tak...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Sprawa aktualna, ale teren poszukiwań zawężony.
Najchętniej: Wierzbno, im bliżej rogu Bytnara i Baboszewskiej, tym lepiej.
Ale - coś dalej, o ile niedrogo a z sensowną komunikacją (także nocną), to również chętnie rozważymy.
Najchętniej: Wierzbno, im bliżej rogu Bytnara i Baboszewskiej, tym lepiej.
Ale - coś dalej, o ile niedrogo a z sensowną komunikacją (także nocną), to również chętnie rozważymy.