trzeba bedzie wyrzucic butelki po wodcemaly pisze:LouCyphre, podbije ci temat i zapytam
-ile pali? jazda taka lajtowa::)
-czy teraz trzeba w niej cos robic i ew. co?
Bo mi tu za plecami siedza i kazali zapytac tak bez zobowiazan
[S] jak Sprzedam GT zwany Silver Shakerem :-(
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
- Auto: 3TURBO
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [S] jak Sprzedam GT zwany Silver Shakerem :-(
Uwielbiam takie pytanie.maly pisze:-ile pali? jazda taka lajtowa::)
Nie ma na nie prawdziwej odpowiedzi, bo to zależy w jakim terenie, z jak ciężką nogą, na jakim paliwie, itd.
Piter 35, twierdzi, że GTek może w trasie spalić ok. 10 litrów, a ja jemu nie wierzę. Ale ja to jestem niewierny.
czarne jest piękne...
maly pisze: -ile pali? jazda taka lajtowa::)
Ile wlejesz
Samochód jest gotowy do eksploatacji. Nawet olej jeszcze się nie kwalifikuje do wymiany.maly pisze: -czy teraz trzeba w niej cos robic i ew. co?
P.S. Od tej chwili do jutra po południu będę offline. Także proszę o cierpliwość i wyrozumiałość jeśli w tym czasie nie odpiszę.
A gazu, ile pali gazu??LouCyphre pisze: Ile wlejesz . A serio to różnie, nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. Od 11 do 15 l/100
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
troszke mniej niz wisnia jarmajal_ewy pisze:A gazu, ile pali gazu??LouCyphre pisze: Ile wlejesz . A serio to różnie, nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. Od 11 do 15 l/100
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
No żeby tyle wyszło, to trzeba jechać góra na pół gazu.l_ewy pisze:A gazu, ile (...) gazu??LouCyphre pisze: Od 11 do 15 l/100
O przepraszam. Wiśnia jest bardzo ekonomiczna. Ostatnio drugi raz pod rząd przekroczyłem 200km na baku!LORD VADER pisze:troszke mniej niz wisnia jarmaja
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Czyli pali tyle, ile mój firmowy matiz S1600/2 po mieściejarmaj pisze: O przepraszam. Wiśnia jest bardzo ekonomiczna. Ostatnio drugi raz pod rząd przekroczyłem 200km na baku!![]()
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
czyli jakies 35 l LPG po 2,20 PLN = 77 PLN niedrogojarmaj pisze:O przepraszam. Wiśnia jest bardzo ekonomiczna. Ostatnio drugi raz pod rząd przekroczyłem 200km na baku!LORD VADER pisze:troszke mniej niz wisnia jarmaja
Lucypher tak sobie pomyślałem,że to Twoje auto to jest bardzo podobne do mojego.Pozdrawiam
PS. Fajne foty zrobiłeś.
PS. Fajne foty zrobiłeś.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
W sensie koloru na pewnoJacky X pisze:Lucypher tak sobie pomyślałem,że to Twoje auto to jest bardzo podobne do mojego.Pozdrawiam
PS. Fajne foty zrobiłeś.
Kurno tyle serca wlożone i co psu na bude
Fakt jest taki ze sprzet jest doinwestowany i powiem że auto godne polecenia,przede wszystkim nie zmeczone jak wiele z nich sprzet w który sie wsiada i jedzie a nie od razu z 10tys wrzuca i dalej nie wiadomo co robic.Nadwozie ok i powiem Yacky X ze cenie go wyzej w hierarchi bez urazy od twojego ale to moje zdanie.Lucus mam nadzieje ze nie rozstajesz sie na dlugo z firma 
LouCyphre,
Jak bedziesz miał problem ze zbyciem, to na skladzie po 0,60/kg płacą...

Jak bedziesz miał problem ze zbyciem, to na skladzie po 0,60/kg płacą...
Dolce far niente 
mtsmarek, JA również mam taką nadzieję, że nie na długo. Ale pamiętasz jak rozmawialiśmy przy Twoim Białym RA. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Najwyżej następny będzie jakiś GC-8 JDM, albo Bug-Eye RA Spec-C 
FUX, Spokojnie, jeszcze są w tym kraju ludzie, którzy potrafią docenić dobry wóz 
LouCyphre pisze:FUX, Spokojnie, jeszcze są w tym kraju ludzie, którzy potrafią docenić dobry wóz
Dolce far niente 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tak, tak!LouCyphre pisze:FUX, Spokojnie, jeszcze są w tym kraju ludzie, którzy potrafią docenić dobry wóz
Dlatego trzymamy kciuki że do nich dołączysz i zrezygnujesz ze sprzedaży!
Nie wiem naprawdę nie wiem czego Ci ludzie chcą.
Jak im nie odpowiada to niech kupują te cudeńka za małe pieniądze .
Mam nadzięję Lucuś ,że za bezcen to go nie sprzedaż
Jak im nie odpowiada to niech kupują te cudeńka za małe pieniądze .
Mam nadzięję Lucuś ,że za bezcen to go nie sprzedaż
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 zgadzam sie z Tabą całkowicie
.Ja rozumiem ze z kasą jest trudno, mało komu przychodzi ona z łatwością ale naiwnością jest to ze GT za powiedzmy 25000 pln bedzie ok .Przewaznie takie wozy to póżniejszy dramat właścicieli
bo tak naprawdę nie wiadomo od czego zacząc a na czym skończyc zeby mozna było jeżdzic normalnie i bezpiecznie.Widok miny klienta po jakiś tam wycenach mówi samo za siebie.
a wtedy jest juz zapóżno .Tak wiec wysoka cena GT poprostu mnie nie dziwi .Jest grupa ludzi która ponad wszystko najlepiej ceni sobie GC8 czy to w sedanie czy w coupe a wlaśnie im wiecej lat uplywa od konca ich produkcji tym trudniej znalezc cos godnego uwagi,za co warto zaplacic.Tylko niewielu to rozumie a to juz ich problem.
Lucus JDM taaak to jest to albo spec C popieram jak naj naj oby jak najszybciej.Pozdrawiam 
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
LORD VADER, no właśnie słabo z dostępnością tego.
Ja znalazłem takie: http://tinyurl.com/5vpjb8
Lucek, sorry za OT, ale wiem, że nie sprzedasz samego ALK, więc chciałem przegonić Lorda Vannera do krainy wiecznej mgły.
Lucek, sorry za OT, ale wiem, że nie sprzedasz samego ALK, więc chciałem przegonić Lorda Vannera do krainy wiecznej mgły.
czarne jest piękne...
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
nowe w normalnej cenie nie sa problememvibowit pisze:LORD VADER, no właśnie słabo z dostępnością tego.
a mi chodzi o pasztet cene
Jest jeszcze Legaś diesel.LouCyphre pisze: Najwyżej następny będzie jakiś GC-8 JDM, albo Bug-Eye RA Spec-C
LouCyphre, Ty nie szukaj kupca - lepiej zrób casting i wybierz tego, kto będzie w stanie zadbać o tak dopieszczoną imprezę.
Można zamykać
Pocieszające jest jedynie to, że w dobre ręce oddałem Silvera ...
Pocieszające jest jedynie to, że w dobre ręce oddałem Silvera ...
LouCyphre jeszcze możesz to odwołać, powiedz że nafaszerowali Cię prochami i nie byłeś świadomy tego co robisz. Nie sprzedawaj go!!