trzeba bedzie wyrzucic butelki po wodcemaly pisze:LouCyphre, podbije ci temat i zapytam
-ile pali? jazda taka lajtowa::)
-czy teraz trzeba w niej cos robic i ew. co?
Bo mi tu za plecami siedza i kazali zapytac tak bez zobowiazan

trzeba bedzie wyrzucic butelki po wodcemaly pisze:LouCyphre, podbije ci temat i zapytam
-ile pali? jazda taka lajtowa::)
-czy teraz trzeba w niej cos robic i ew. co?
Bo mi tu za plecami siedza i kazali zapytac tak bez zobowiazan
Uwielbiam takie pytanie.maly pisze:-ile pali? jazda taka lajtowa::)
maly pisze: -ile pali? jazda taka lajtowa::)
Samochód jest gotowy do eksploatacji. Nawet olej jeszcze się nie kwalifikuje do wymiany.maly pisze: -czy teraz trzeba w niej cos robic i ew. co?
A gazu, ile pali gazu??LouCyphre pisze: Ile wlejesz . A serio to różnie, nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. Od 11 do 15 l/100
troszke mniej niz wisnia jarmajal_ewy pisze:A gazu, ile pali gazu??LouCyphre pisze: Ile wlejesz . A serio to różnie, nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. Od 11 do 15 l/100
No żeby tyle wyszło, to trzeba jechać góra na pół gazu.l_ewy pisze:A gazu, ile (...) gazu??LouCyphre pisze: Od 11 do 15 l/100
O przepraszam. Wiśnia jest bardzo ekonomiczna. Ostatnio drugi raz pod rząd przekroczyłem 200km na baku!LORD VADER pisze:troszke mniej niz wisnia jarmaja
Czyli pali tyle, ile mój firmowy matiz S1600/2 po mieściejarmaj pisze: O przepraszam. Wiśnia jest bardzo ekonomiczna. Ostatnio drugi raz pod rząd przekroczyłem 200km na baku!![]()
czyli jakies 35 l LPG po 2,20 PLN = 77 PLN niedrogojarmaj pisze:O przepraszam. Wiśnia jest bardzo ekonomiczna. Ostatnio drugi raz pod rząd przekroczyłem 200km na baku!LORD VADER pisze:troszke mniej niz wisnia jarmaja
W sensie koloru na pewnoJacky X pisze:Lucypher tak sobie pomyślałem,że to Twoje auto to jest bardzo podobne do mojego.Pozdrawiam
PS. Fajne foty zrobiłeś.
LouCyphre pisze:FUX, Spokojnie, jeszcze są w tym kraju ludzie, którzy potrafią docenić dobry wóz
Tak, tak!LouCyphre pisze:FUX, Spokojnie, jeszcze są w tym kraju ludzie, którzy potrafią docenić dobry wóz
nowe w normalnej cenie nie sa problememvibowit pisze:LORD VADER, no właśnie słabo z dostępnością tego.
Ja znalazłem takie: http://tinyurl.com/5vpjb8
Lucek, sorry za OT, ale wiem, że nie sprzedasz samego ALK, więc chciałem przegonić Lorda Vannera do krainy wiecznej mgły.
Jest jeszcze Legaś diesel.LouCyphre pisze: Najwyżej następny będzie jakiś GC-8 JDM, albo Bug-Eye RA Spec-C