Pilnie potrzebuje!!!!!!!!!!

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: EVO 6 500 KM
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Pilnie potrzebuje!!!!!!!!!!

Post 23 sty 2013, o 22:25

Do subaru imprezy 97.Tj>:

1.lewy przedni blotnik
2.Zderzak przedni z halogenami i kierunkami
3.Grill
4.Do tylnego zderzaka nakladke plastikowa
5.Czujnik abs tyl lewy
6.lusterko lewe zewnetrzne
7.Listwa zgarniajaca prawa
Ostatnio zmieniony 21 sty 2014, o 22:32 przez darecki1981, łącznie zmieniany 1 raz.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Re: Pilnie potrzebuje!!!!!!!!!!

Post 23 sty 2013, o 22:45

No to pech ,szukałeś szukałeś i na samym początku posiadania dzwon :o To się nazywa czarny scenariusz :wall: Dobrze że wszyscy cali.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 23 sty 2013, o 22:51

Dlatego wziolem starego mniej placzu, ale musze jakos go teraz wyremontowac, auto juz u blacharza i lakiernika, potrzebuje tylko tych elementow! :?

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 247 razy
Polubione posty: 528 razy

Post 23 sty 2013, o 22:57

darecki1981, weź to jakoś narysuj czy co bo z Twojego opisu nijak nie wynika jak to się stało. Wyrazy współczucia co do auta. Poszukaj i popytaj ile z tych gratów można wziąć z wolnego ssaka. IMHO błotnik, szyba itp. nie muszą być obciążone dodatkową marżą z tytułu turbo ;-) A ABSu się pozbądź skoro Cię tak postawiło to i tak był niesprawny i nie można mu ufać :mrgreen:

EDIT: Szyby bym poszukał nowej, nic tak nie wkurwia jak porysowana szyba przednia.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 23 sty 2013, o 23:08

Nic tak nie poprawia humoru, jak AC.
Nawet za stare auto...

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 23 sty 2013, o 23:22

Poprostu wypadek, zima snieg lod.Jedziemy spokojnie 60 na licziku to byla prosta droga w zalesionym terenie.Widzimy ze auto z naprzeciwka jedzie wolno b. wolno, no to zrobilem manewr wyprzedzania.Warunki byly fatalne wiadomo zima, do tego sypalo sniegiem, on jechal moze z 50 na godzine, nie wazne ale nie pewnie wiec postanowilem wyprzedzic, wlaczylem kierunek i rozpoczalem manewr.W tym czasie nie wiem dlaczego zachamowal?zaczelo go rzucac w moja strone, wiec musialem zachamowac!Musialem trafic na lod pod kolami w tym czasie. Wiadomo na lod nie ma napedu ;-( wiec kontruje lekko dodaje gazu a ten zwalnia , nie wiem po co zwalnia?widzi w lusterku ze sie slizgam !nie mialem miejsca by go wyprowadzic z poslizgu nie byla to zadna predkosc!!!gdyby jechal swoje jak wczesniej, nie wiem wystraszyl sie, nie wiem??? jechalem bokiem w niego ale kontrowalem , dodajac gazu wychodzilem .Przychamowal i widze ze na niego lece wiec szybko zakrecilem w prawo!i tak sie to skonczylo(a moglem go porostu puknac i juz i straty byluby o niebo mniejsze) :wall:

zino
4 gwiazdki
Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
Polubione posty: 0

Post 23 sty 2013, o 23:25

całe szczęście, że możesz to napisać :!:

szkoda, że nie w swoim wątku tylko kolejny śmietnik... :wall:

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 23 sty 2013, o 23:29

Najgorsze ze mialem jechac z synkiem 2 miesiecznym! nie wyobrazacie jak sie teraz czuje w srodku :!: :!: :!: :!: :!: :!: prosze nie piszcie glupich komentarzy :!: to kazdemu sie moze zdarzyc,czego nikomu nie zycze :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, o 23:29 przez darecki1981, łącznie zmieniany 1 raz.

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED

Post 23 sty 2013, o 23:29

Oczy mnie znowu zabolały.... hamowanie, hamulce, życzenia... :wall: :wall: :wall:

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 23 sty 2013, o 23:30

Chloru pisze:Oczy mnie znowu zabolały.... hamowanie, hamulce, życzenia... :wall: :wall: :wall:
no niestety, czasami trzeba. wiem co to auto potrafi,ale sa warunki drogowe na ktorych nawet czolg wpadnie w poslizg :!:
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, o 23:33 przez darecki1981, łącznie zmieniany 1 raz.

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 23 sty 2013, o 23:33

Walić takie byki? Prawdziwy z Ciebie toreador :mrgreen:

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 23 sty 2013, o 23:34

Chloru pisze:Walić takie byki? Prawdziwy z Ciebie toreador :mrgreen:
my tu gadu a ja potrzebuje tego co w opisie :czyli miodek pisze ze mna :lol: nie to ja nie do miodka napisalem :wall: ja pie..ole :wall: dobra szkoda slow ja tu sie wysilam a ten ze slownikiem siedzi. w dupie ma literowke :!: :!: :!: :!: :!:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 23 sty 2013, o 23:46

Jesteś niezwykle konsekwentny w swoich literówkach :mrgreen: Allegro przejrzałeś?

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 24 sty 2013, o 00:00

tak maja,ale nie w kolorze pomaluje jak,by co. mam generalnie celtowska klawiature na statku a czesto na niej pisze, w domu mam polska,a nie chce wciskac alt i shift :-( kurde ale mam moralniaka, dwa dni auto i taka lipa :!:

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 24 sty 2013, o 00:12

Powiem tak, ludzie w nie dbaja o auta :!: nie wszyscy, nie wierze ze jak ktos ma model 1997 za 20 tys, to dbal nie wierze :!: Ja jak kupilem to przed wypadkiem odrazu zmienilem swiece i baterie przyszykowalem juz zawieszenie cale mc persona,ja pierdole jak leca w balona :!: nie wiem po co, przeciez to bezpieczenstwo :!: :!: :!: :!: :!: :!: wlasne :!: :!: :!: :!: , juz wiem ze teraz musze wpakowac w subaryne na dzien dobry okolo 10 tys. i to zrobie i bede nia sobie jezdzil.Bo odrazu po tym wypadku to usune ruda, ktora w niektorych miejscach jest.Odzszykuje sobie autko bo fajny jest.Koles jak sprzedawal mi auto wciskal ze motor jest oryginalny, a nie jest, widze ze jest przekladka z 99-01 bo wywalil klime, wstawil blow offa.Rozumiem wszystko to takie auta nie oszukijmy sie ludzie je upalaja strasznie :!: :!: :!: :!: ale ja nie umiem tak zarzynac auta i je podszykuje , ale dla siebie, jak forka.

zino
4 gwiazdki

Post 24 sty 2013, o 00:15

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

zajreg7
0 gwiazdek

Post 24 sty 2013, o 17:18

wow wow

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 24 sty 2013, o 18:55

darecki1981, a może klima się zepsuła i wyjął . Nie za bardzo rozumiem co ma klima do przekładki :?:

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 24 sty 2013, o 20:26

w tym roczniku nie bylo klimatyzacji, a jest miejsce na agregat i wisi wiazka przewodow od agregatu.Z tad te domysly :cofee: zreszta jak wymienialem swiece z kolega z warsztatu, to sami doszlismy ze motor byl napewno wyciagany :!:powymieniany olej w dyfrach, to napewno zrobione, hamulce,ale nie wiem poczemu wymontowal abs?co ciekawe twierdzil ze w warsztacie podczas wymiany klockow mu uszkodzili.Ale jak sie okazalo to kabel jest uciety nozycami, a czujnik wykrecony :o Pewnie lubil go poupalac :?:

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 24 sty 2013, o 20:35

Auto juz w warsztacie, wykrecone, swiece, intercooler, filtr powietrza, i kolektor ssacy.Wszystko wydmuchane i poczyszczone.Pekla chlodnica, zamowilem.Ale na pierwszy rozruch wystarczy by przedmuchac.Potem wymiana filtrow, oleju,chlodnicy i na lakiernie do blacharza.Mowia ze jest i tak w dobrym stanie jak po dachowaniu :-/ koszt robocizny dachu z szyba i lakierowanie to 2500 pln. reszta to inna bajka.Dochodzi wymiana elementow , ktore wyzej wymienilem, n o i lakierowanie.Koszt 2400 ;-( dotego czesci mechaniczne i robocizna, tak na poczatek by zaczal jezdzic to jakies 1000 :-( pln

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 24 sty 2013, o 23:30

zino pisze:całe szczęście, że możesz to napisać :!:

szkoda, że nie w swoim wątku tylko kolejny śmietnik... :wall:
sam jestes smietnik :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:i nie wkurwiaj mnie debilu :!: :!: :!: :!: :!:bo do smieci tobie blisko :lol:

zino
4 gwiazdki

Post 24 sty 2013, o 23:51

brawo
dajesz popis :giggle:

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 24 sty 2013, o 23:53

jasne ze daje widocznie ciebie to podkreca hahaha :thumb:

Jaco46VR
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Impreza GT wagon '97

Post 3 lut 2013, o 23:36

pw poszlo

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 16 lut 2013, o 08:31

Diekuje tym ktorzy pomogli mi z czesciami do mojej imprezy ;-) od prawie 2 tygodni auto jest eksploatowane :mrgreen:

ODPOWIEDZ