Ponieważ Błękitna Apokalipsa BAAAARDZO powoli, ale jednak nadchodzi

, powoli zaczynam sprzedawać to, co nie zostanie użyte do swapa, więc do sprzedania jest "tymczasowy" wydech zdjęty właśnie z niej. Jest to całkiem niezły kawiorek, bo to oryginalna Borla, dedykowana do N/A. Nie wiem, czy można ją założyć do silnika turbo. Wydech brzmi rewelacyjnie, ale nie jest za głośny. Cechą charakterystyczną i niewątpliwą zaletą (przynajmniej u mnie w 2.5 tak było) jest charakterystyczny dźwięk, wydawany podczas przyspieszania - mnie się kojarzył z dźwiękiem zasysającego turbo, oczywiście obok soczystego bulgotu, jak ktoś ma kolektor nierównoodległościowy. Jakość pierwszorzędna, stan również BDB. Nie ma flanszy, jest wsuwany na central i spinany klamrą. Wystarczy obciąć flanszę oryginalnego centrala i montaż jest p&p i trwa dosłownie 10 minut.
Cena, jako, że kawior - 450 zł.
Fotki z ogłoszenia, z którego kupiłem, więc tłumik brudny. Jak trafił do mnie, został umyty i dopieszczony pastą polerską

. W międzyczasie oczywiście jeżdżony, a teraz leży i czeka na nowe życie. Postaram się jutro zrobić aktualne fotki.
Ze względu na wymiary, najlepiej odebrać osobiście we Wrocku.