[K] wąż w oplocie

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
MalyPoznan
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Monster Leśniczy
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[K] wąż w oplocie

Post 6 kwie 2013, o 17:59

Pilnie potrzebny wężyk olejowy w oplocie stalowym do smarowania turbiny - doprowadzający do niej olej.
Jeżeli nikt nie ma to proszę o info gdzie taki dostane
Pozdrawiam

Obrazek

krejzoool
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: e60 535i

Re: [K] wąż w oplocie

Post 6 kwie 2013, o 18:03

Ja dorabiałem taki wężyk w firmie co robi przewody hydrauliczne, nie jest on co prawda w oplocie, ale ten oplot to zbędny bajer...
Subaru SVX -> Audi a4 1.8t -> Lexus IS300 -> Mazda 6 3.0 v6 ->Mazda rx8 -> Subaru Impreza WRX -> Toyota GT86->e60 535i

Jacky X
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: STi MY06 SPEC D

Post 7 kwie 2013, o 09:54

krejzoool pisze:Ja dorabiałem taki wężyk w firmie co robi przewody hydrauliczne, nie jest on co prawda w oplocie, ale ten oplot to zbędny bajer...
Takie firmy potrafią zakuwać przewody bez oplotu to jakiś kosmicznych wartości .... 200atm ???? Zatem oplot naprawdę chyba zbędny jest. Tyle tylko ,że oplot nie tyle ma wzmazniać co likwidować rozprężanie.Przynajmniej w hamulcach.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.

krejzoool
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: e60 535i

Post 7 kwie 2013, o 11:38

Ten przewód co dorabiałem ma oplot tylko w środku, nie widać go z zewnątrz...
Dla kolegi MalyPoznan pewnie chodziło o przewód na którym oplot jest widoczny... ja taki miałem wcześniej, ale mi przeciekał więc dorobiłem z przewodu do hydrauliki siłowej , który ma chyba nawet podwójny oplot i wytrzyma ponad 150 bar...tylko nie wygląda tak efektownie.... :-)
Subaru SVX -> Audi a4 1.8t -> Lexus IS300 -> Mazda 6 3.0 v6 ->Mazda rx8 -> Subaru Impreza WRX -> Toyota GT86->e60 535i

MalyPoznan
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Monster Leśniczy

Post 10 kwie 2013, o 10:36

Dziękuję koledzy - wszystko załatwione :thumb:
Obrazek

ODPOWIEDZ