[k]mechanizm wycieraczek angol lub tulejki wycieraczki przod
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[k]mechanizm wycieraczek angol lub tulejki wycieraczki przod
jak w temacie kupie same tulejki lub mechanizm od angola w celu zlikwidowania luzu na ramionach wycieraczek
Re: [k]mechanizm wycieraczek angol lub tulejki wycieraczki przod
Hej mam mechanizm angielski jak chcesz to pisz PW Pozdrawiam
-
grape.crash
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S-Turbo
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Zrób to na śruby na wylot i nie będziesz musiał się z tym bawić.
wlasnie cos takiego zrobilem podobnego temat nieaktualny:)grape.crash pisze:Zrób to na śruby na wylot i nie będziesz musiał się z tym bawić.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
I ja, i ja. Jeżeli ktoś ma gotowe rozwiązanie, podrzućcie. Śruby, tulejki, nieważne. Jak to naprawić?
ja to rozwiazalem moze drut moze nie, wzialem wieksza nakretke od przegubu nalozylem na tulejke ta co wypada i przylapalem migiem chlodzac odrazu, zeby nie stopilo. 0luzu i dziala elegancko. widzisz nie kazdy chce sie wiedza albo pomyslem podzielic
-
grape.crash
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S-Turbo
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mam nadzieję, że nie dają tutaj banów za wklejenie linka do innego forum:Godlik pisze:I ja, i ja. Jeżeli ktoś ma gotowe rozwiązanie, podrzućcie. Śruby, tulejki, nieważne. Jak to naprawić?
http://forum.nissanklub.pl/index.php/to ... ntry697894