Kupię mocniejszą skrzynię - WRX 01 kombi

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
freediver
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Kupię mocniejszą skrzynię - WRX 01 kombi

Post 27 maja 2013, o 13:46

Kupię skrzynię biegów + ewentualne dodatki, pasującą do mojego auta. Skrzynia musi być mocniejsza od serii.
Od razu napiszę że nie mam worka pieniędzy i nie chciał bym wydać na skrzynię z osprzętem więcej jak 2200zł, jednak rozważę też rozsądne propozycje które przekroczą zakładany budżet.

freediver
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Re: Kupię mocniejszą skrzynię - WRX 01 kombi

Post 7 cze 2013, o 12:36

podbijam.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 7 cze 2013, o 17:41

freediver, może dopisz do czego Ci ta mocniejsza skrzynia. Co ona miałaby robić. Czego oczekujesz.
WRX01 ma wystarczającą skrzynię do tego co z nim można zrobić. O ile nie jesteś kowalem.

Nie, że złośliwie. Tylko tak, bo może ktoś Ci naopowiadał, że WRXem nie da się jeździć po mieście ( a jakby poczytać, to bez specjalizacji mistrz mechaników WRC, doktor powierzchni ściernych oraz profesor cieczy smarnych roku 2012 się nie da) ;-)

freediver
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 8 cze 2013, o 19:19

Chciał bym żeby bezpiecznie ogarniała nieco podniesioną moc i moment w stosunku do fabrycznych parametrów. Ze skrzynią w moim problemy zaczęły się już przed remapem, zaczynało lekko rzęzić przy hamowaniu silnikiem, po remapie proces degradacji jak by przyśpieszył :) Więc nie chciał bym wydać kasy na identyczną i za moment wracać do tematu. Mocy powyżej 270KM podnosić raczej nie będę ale raczej bo kto wie co mi kiedyś odpali ;) Z resztą na tym forum jest sporo osób z mocniejszymi skrzyniami w WRXach, z tego co się zdążyłem zorientować :)

ODPOWIEDZ