[K] siatki do bagażnika do Forka - cargo net
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] siatki do bagażnika do Forka - cargo net
jak w temacie, dość mam już latających po bagażniku siatek sklepowych i torebek więc jestem zdesperowany i poszukuję takich siatek jak te:
jeśli ktoś ma w promocyjnej cenie albo wie gdzie oprócz ASO (mam alergię na lubelskie ASO) można to w miarę sprawnie zakupić to będę dźwięczny za info
jeśli ktoś ma w promocyjnej cenie albo wie gdzie oprócz ASO (mam alergię na lubelskie ASO) można to w miarę sprawnie zakupić to będę dźwięczny za info
Re: [K] siatki do bagażnika do Forka - cargo net
dołączam się do tematu - jakby co to też pragnę i pożądam.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Na Allegro są takie siatki z haczykami. W różnych rozmiarach, w miarę porządnie wykonanemichal pisze: dołączam się do tematu - jakby co to też pragnę i pożądam.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Zwłaszcza na tych ostrych, szybkich zakrętach się to tałatajstwo telepie z tyłu 

szukałem na allegro ale wpisując forester w szukajce i tu był błąd, natchnąłeś mnieGodlik pisze: Na Allegro są takie siatki z haczykami. W różnych rozmiarach, w miarę porządnie wykonane

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ja kupiłem tutaj: http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=3053197
Polecam. Można u nich zamówić dowolne rozmiary. Wystarczy zrobić pomiar.
Omijajcie szerokim łukiem siatki zrobione w całości z gumy. Błyskawicznie się rozciągają i przestają spełniać swoją funkcję. Najlepiej: guma na obramowanie, wewnątrz - sznurek. Jeżeli kupujecie siatkę na podłogę bagażnika, to lepszym mocowaniem są IMO karabińczyki.
Polecam. Można u nich zamówić dowolne rozmiary. Wystarczy zrobić pomiar.
Omijajcie szerokim łukiem siatki zrobione w całości z gumy. Błyskawicznie się rozciągają i przestają spełniać swoją funkcję. Najlepiej: guma na obramowanie, wewnątrz - sznurek. Jeżeli kupujecie siatkę na podłogę bagażnika, to lepszym mocowaniem są IMO karabińczyki.
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
Eeee, no nie świrujcie! Macie wypasione Forki i szukacie tanich erzatc'y / podróbek???
Kupiłem w ASO Wrocław wiosną tego roku za jakąś niemałą, ale przystępną cenę i mogę Wam powiedziec, że i pasują i się nie wyciągają i jest OK i nie pamiętam ile kosztowały, bo jestem zadowolony
Naprawdę warto w te siatki wyposażyć Forestera, a te z ASO na 100% pasują i są najlepszej jakości
Wiecie na jakie straty można się narazić ryzykując wożenie w "niemarkowych" siatkach cały i jedyny zapas alkoholu na długo oczekiwana imprezę
Widzicie, oczami wyobraźni, to rozczarowanie i rozgoryczenie uschniętych z pragnienia współtowarzyszy położonej na łopatki impresssssssssssssssy

Kupiłem w ASO Wrocław wiosną tego roku za jakąś niemałą, ale przystępną cenę i mogę Wam powiedziec, że i pasują i się nie wyciągają i jest OK i nie pamiętam ile kosztowały, bo jestem zadowolony

Naprawdę warto w te siatki wyposażyć Forestera, a te z ASO na 100% pasują i są najlepszej jakości

Wiecie na jakie straty można się narazić ryzykując wożenie w "niemarkowych" siatkach cały i jedyny zapas alkoholu na długo oczekiwana imprezę

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ale jesli straty powstaną z powodu użycia niehomologowanych części, polecanych na forum - to podobno można z tego tytułu domagać się odszkodowania od administratora tego forum
Przynajmniej tako rzecze ten, no...
Kamasutra.
Czy jakoś tak...
Reasumując - za stłuczoną flaszkę, Remek stawia nową.

Przynajmniej tako rzecze ten, no...
Kamasutra.
Czy jakoś tak...

Reasumując - za stłuczoną flaszkę, Remek stawia nową.
ZaratustraWiS pisze: Przynajmniej tako rzecze ten, no...

ależ ja właśnie w pierwszym poście napisałem że szukam takich jak na fotce czyli orydżinalpiotruś pisze: Eeee, no nie świrujcie! Macie wypasione Forki i szukacie tanich erzatc'y / podróbek???

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
naLeśnik pisze: Zaratustra

Będę się upierał, że w TYM przypadku jednak chodzi o Kamasutrę.

Nie wiecie czy do Legacy też są?????
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
Kruszyn, poszukaj tutaj: http://www.subaru.pl/sklep_akcesoria.html
Wybież swój model i jak tam znajdziesz to znaczy, że mozesz zamowic.
Np. Legacy do MY06 są
Wybież swój model i jak tam znajdziesz to znaczy, że mozesz zamowic.
Np. Legacy do MY06 są