W skład zestawu wchodza dwa przednie fotele, tylna kanapa oraz 4 boczki(przednie bez sterowania szyb)
Fotele są do dobrego prania lub jak kto woli do obszycia.
Cena za komplet 500zł.
Preferowany odbior osobisty w Warszawie

do forka za niskiewaka pisze:wygodne to jest? ma grzanie?
pasuje!lamas73 pisze:Cześć, do RSa 2,5 US na Spec buda GC to pasuje ?
o co Ci chodzi? nie chcesz- nie komentuj...moze komuś sie przyda..moze ktos ma umiejetnosci i zrobi sobie fotel do garazu lub pokoju - nie Twoja sprawa, ja Cie nie zaczepiałem zebys bral..cyqan pisze:Ile za ten olej 10W40? Potrzebuję dolać do czinkoczento![]()
![]()
![]()
A tak szczerze - fotele tragiczne. Wystaw może lepiej na allegro. Może jakiś tuningowiec kupi, bo na forum to nawet nie wypada. Jeszcze któryś z forumowiczów chlapnie o jednego browara za dużo i tylko będą niepotrzebne kłopoty.
Dodam już post faktum (niestety, za późno zauważyłem, że cena wynosiła śmieszne 100zł oO) że fotele te to była oryginalna wersja specjalna Subaru, nie żadna wydumka. Na mój gust warte sporo.cyqan pisze:Ile za ten olej 10W40? Potrzebuję dolać do czinkoczento![]()
![]()
![]()
A tak szczerze - fotele tragiczne. Wystaw może lepiej na allegro. Może jakiś tuningowiec kupi, bo na forum to nawet nie wypada. Jeszcze któryś z forumowiczów chlapnie o jednego browara za dużo i tylko będą niepotrzebne kłopoty.