Eibach Pro Street S
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
- Auto: impreza gt my97
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Eibach Pro Street S
Witam. Sprzedam używany gwint jak w tytule. Niestety dwie przednie sprężyny są pęknięte. Stan amorków tylnych to po 80 % , jeden przedni 76 % i znów niestety jeden przedni 0 % więc do regeneracji. Amorki są na wkładach alco. Dzwoniłem do firmy w gdańsku i zregenerują go za ok 300 zł. Zawias twardy lecz auto przyklejone do asfaltu. Zawias zamontowany na aucie wiec zdjęcia dla chętnych. Jedynie poniżej podglądowe. Cena do uzgodnienia na priv..
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
Re: Eibach Pro Street S
Zawias w pełni sprawny. Przednie wkłady obydwa wymienione na nowe, lecz przednie wkłady są nieco większe niż oryginalne i musiałem dospawać do tuby uchwyt do trzymania amorka. Tylko przód tak zrobiony. cena 2700
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
- Shabat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza STI V4 JDM 1998 rok
Re: Eibach Pro Street S
Podeślij mi foty na maila szczególnie tych dorobionych uchwytów. Wstępnie zainteresowany.
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki