Sprzedam downpipe (DP)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedam downpipe (DP)
Witam was, jako że leży u mnie w garażu a nie pasuje u mnie (mam impreze gc i miało pasowac ale niestety jest za długi) sprzedam DP na szerokim kołnierzu 3 cale przelot, na łaczeniu 2,5 cala , nierdzewka stan bardzo dobry lekki mankament to wgięty dół puszki (taka już kupiłem) .
Wg kolegi ryjeks-a jest to z GD ale zdjęty wg sprzedającego z GC.
Cena 349 zł .
Wg kolegi ryjeks-a jest to z GD ale zdjęty wg sprzedającego z GC.
Cena 349 zł .
Re: Sprzedam downpipe (DP)
spoko wojtas
dobre chęci były a że nie wyszło trudno, komuś pewnie podpasuje 

-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
- Auto: NISSAN PRIMERA combi/Subaru Impreza STIMy04USA
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hej. Mam pytanie. Czy to wgniecenie może wpływac na przepływ spalin itd? Bo może będę nim zainteresowany 

Nie będzie miało wpływu i za te pieniądze to się dziwię, że jeszcze się nie sprzedało 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Co to za puszka, to ma jakies zadanie czy imituje katalizator? Jest w tym DP jakas tuleja do sondy lambda?
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
Dobra, nie bylo pytania, doszukalem sie na schemacie wydechu co jest gdzie. Pierwsza lambda jest przeca przed wiatrakiem, a tutaj jest chyba jakas tuleja pod drugą lambde
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
to wyglada na down+mid pipe w jednym, czyli WRX po 2006. a jesli sie nie myle to tam powinna byc jedna z lambd?
szkoda, ze nie mam koncowki co na to podejdze
Pzw,
MCC
szkoda, ze nie mam koncowki co na to podejdze

Pzw,
MCC
Przepraszam za nie obecność
a więc tak :
blackdogwwl, nie ma znaczenia na przepływ spalin tez badałem ją wzrokowo i wyglada to ładnie w środku (zaraz odpowiem na PW)
hati, dokładnie to Ci nie opowiem od czego ta puszka jest wg mnie zmienia ciut przepły (dźwięk) bo w środku jest pusta , tuleje widac na zdjęciu nr 3 i jest jeszcze jedna przed ta puszką na koncu witać zaślepienie na zdjęciu czwartym są tam śróby powkręcane (zaślepione)
mcc no niestety nic wiecej nie mam, ale moge polecić kolege danny007, mam od niego reszte wydechu i fajnie bulgota i ładnie się prezentuje

blackdogwwl, nie ma znaczenia na przepływ spalin tez badałem ją wzrokowo i wyglada to ładnie w środku (zaraz odpowiem na PW)
hati, dokładnie to Ci nie opowiem od czego ta puszka jest wg mnie zmienia ciut przepły (dźwięk) bo w środku jest pusta , tuleje widac na zdjęciu nr 3 i jest jeszcze jedna przed ta puszką na koncu witać zaślepienie na zdjęciu czwartym są tam śróby powkręcane (zaślepione)
mcc no niestety nic wiecej nie mam, ale moge polecić kolege danny007, mam od niego reszte wydechu i fajnie bulgota i ładnie się prezentuje

-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
danny007 pw :) Odpisz w sprawie tego dp czy on podejdzie do Imprezy GD STI 2.5l. Resztę mam Vortexa :)
blackdogwwl pisze: danny007 pw :) Odpisz w sprawie tego dp czy on podejdzie do Imprezy GD STI 2.5l. Resztę mam Vortexa :)
Podejdzie do STI

Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka