SKRADZIONO FELGI!!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
SKRADZIONO FELGI!!
Na prośbę znajomego wrzucam link:
Szukamy skradzionych kół:
4szt białe szprychy 17" rozstaw subaru 5x100, opony cywilne Fulda EXtreme 215/45
4szt białe alusy 16" rozstaw subaru 5x100, opony zimowe 2 Pirelli Snow Sport
2szt srebrne felgi Subaru 17" rozstaw 5x100, opony rajdowa media Pirelli 225/625-17
Ktokolwiek by słyszał, prosze o info tel:
502 005 958
606 265 875
Szukamy skradzionych kół:
4szt białe szprychy 17" rozstaw subaru 5x100, opony cywilne Fulda EXtreme 215/45
4szt białe alusy 16" rozstaw subaru 5x100, opony zimowe 2 Pirelli Snow Sport
2szt srebrne felgi Subaru 17" rozstaw 5x100, opony rajdowa media Pirelli 225/625-17
Ktokolwiek by słyszał, prosze o info tel:
502 005 958
606 265 875
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
grzegorz_sg
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester s-turbo 98r
-
grzegorz_sg
- 2 gwiazdki
Re: SKRADZIONO FELGI!!
Myślę że raczej się już nie znajdą , jak to się mówi poszły pod zamówienie i nie jest to dobra wiadomość dla porządnych ludzi bo oznacza że tymi pięknymi autami zaczynają jeździć '' buraki '' 

Ostatnio zmieniony 21 sty 2014, o 20:08 przez grzegorz_sg, łącznie zmieniany 1 raz.
ostatnio dałem klapke od wlewu paliwa zeby mi dorobili farbe na duze skrzydło to jakies pierd...... złodzieje mi paliwo spuscili. i do tego jeszcze idioci przecieli opone zeby sie samochód przechylił.
Hahahahaa a to dobre xD Ja mam czarne z delikatnie odłupanym w kilku miejscach lakierem więc opis nie pasuje xD A niby czemu ja xD
Ostatnio zmieniony 21 sty 2014, o 20:22 przez Krzem, łącznie zmieniany 1 raz.
-
grzegorz_sg
- 2 gwiazdki
Ciesz się mojemu bratu przedziurawili zbiornik paliwa , połapał się na stacji paliw jak zobaczył kałużę pod samochodem
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Nie strasz ludziFUX pisze:<skrypt-cffaniak> a to nie Ty je zajumałeś?

Info:
koła zginęły w Sobótce
o co wam do kur*y nędzy chodzi??? Bo nie widzę związku, ani mój wzór, ani miejsce itd. Mam tylko jedne felgi, które to przyjechały razem z autem z NL ponad rok temu
Czy to taka forma żartów - ale koledze któremu ukradli chyba to humoru nie poprawi...

Czy to taka forma żartów - ale koledze któremu ukradli chyba to humoru nie poprawi...

FUX pisze:Anonymous a to nie Ty je zajumałeś?
hahahaha,specialnie z UK sie pofatygowalem po nie
tak powaznie to zdalo by sie ciulom raczki przy samym zadzie ,pare miesiecy temu buchli na wana z kilkanastoma zestawami felg i co policja na to ,ma to w dupie i to gleboko

Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
A tak przy okazji, mozna prosić o podwieszenie tematu? Albo wrzucić w inne miejsce, mnie się z częściami skojarzyło - ale może w innym dziale będzie to lepiej widoczne...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
FUX, TERZO, z czym macie problem, możecie napisać tutaj wprost? wtf?
edti
aaa już kumam
lol
przy okazji
UP
edti
aaa już kumam

przy okazji
UP
Co byś nie stwierdził to i tak pójdzie w żartbrahu pisze:FUX, TERZO, z czym macie problem, możecie napisać tutaj wprost? wtf?
edti
aaa już kumamlol
przy okazji
UP
Nie czaje po co miałbym je kraść, jak mam swoje a do tego jestem zagranicą od jakiegoś czasu wiec fizycznie nie dałbym rady :p
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 85 razy
- Polubione posty: 234 razy
No i jak zawsze nawet z czyjegoś nieszczęścia zrobią sobie jaja.
Czy tu można założyć jakiś poważny temat ?
Proponuję zamknąć tę dekadencję.

Proponuję zamknąć tę dekadencję.