osłony pod silnik
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: osłony pod silnik
madab1984 pisze:sprzedam oslony pod silnik
Dzień dobry jestem nowym handlarzem na forum. Język ojczysty używam wstrzemięźliwie z powodu problemów z nauką.
Nie potrafię sprecyzować, co dokładnie mam do sprzedania, do jakiego samochodu będzie pasować, z jakiego materiału także nie jestem w stanie opisać, bo skoro miałem/mam problemy z nauką, to nie wymagajcie takiego poświecenia z mojej strony.
Reszty możecie się domyślać sami. No takie lotto.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
osłony do outback Genuine Part E515EAJ100, E515EAJ200 , E515EAJ300 .
Osłony są nowe,jednak przy transporcie zostały w kilku miejscach podrapane, cena 800
Osłony są nowe,jednak przy transporcie zostały w kilku miejscach podrapane, cena 800
Ostatnio zmieniony 25 sty 2014, o 17:57 przez madab1984, łącznie zmieniany 1 raz.
szkoda ze tak wykształceni ludzie zapominają o kulturze osobistej, ale cóż pewnie zbyt dużo czasu poświęcają na naukę i zapominają o takich ,,przyziemnych,, sprawach. Zamiast się popisywać swoja wiedzą trzeba było napisać ,,proszę więcej informacji,, .Proste....
madab1984, z jej brakiem to raczej Ty popłynąłeś...
Przeczytaj raz jeszcze swój pierwszy post, a potem się czepiaj.

Przeczytaj raz jeszcze swój pierwszy post, a potem się czepiaj.