[S] Fotele Impreza GT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[S] Fotele Impreza GT
Wersja europejska, stan dobry, z mocowaniami dolnymi oczywiście. Nie upalane.
Świetny upgrade do wolnegossaka z płaskimi stołkami.
Odbiór w okolicach Dzierżoniowa lub we Wrocławiu.
Cena: 500 zł plus wysyłka.
Jutro dorzucę fotki oczywiście.
Świetny upgrade do wolnegossaka z płaskimi stołkami.
Odbiór w okolicach Dzierżoniowa lub we Wrocławiu.
Cena: 500 zł plus wysyłka.
Jutro dorzucę fotki oczywiście.

- Arti
- 6 gwiazdek
Re: [S] Fotele Impreza GT
Oto zdjęcia foteli:

Bok siedziska jak widac dotknięty został zębem czasu ale trzyma się jeszcze tzw. kupy.
Zauważyłem, że na fotelu kierowcy plastik z boku jest pęknięty. W niczym to nie przeszkadza. Ale cena w dół: 450 zł plus wysyłka.

Bok siedziska jak widac dotknięty został zębem czasu ale trzyma się jeszcze tzw. kupy.
Zauważyłem, że na fotelu kierowcy plastik z boku jest pęknięty. W niczym to nie przeszkadza. Ale cena w dół: 450 zł plus wysyłka.

?Arti pisze:Wersja europejska...
Ostatnie zdjęcie wskazuje że fotele są RHD
- Arti
- 6 gwiazdek
Zrobiłem szybki rekonesans i faktycznie na to wygląda. Sorki, nie wiedziałem o tym. Dziwna sprawa, bo te fotele są z auta ze Szwajcarii czyli EU jak nic. No chyba, że w GT-kach kombi MY95 nie było kubłów i poprzedni właściciel zmienił siedzenia na kubły ale z anglika ? Tak czy siak: siedzisko fotela kierowcy nie ma regulacji góra dół.Carnero pisze:?Arti pisze:Wersja europejska...
Ostatnie zdjęcie wskazuje że fotele są RHD

Ja mam US-speca i też fabrycznie fotel kierowcy nie ma regulacji góra dół - sprowadzałem auto sam, więc nie ma mowy o tym, żeby ktoś coś wsadził z anglika.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Wszystko oprócz togo, co pisze Swierzy, jest nieprawdą
Fotele Artiego wcale nie muszą być anglikami, bo te fotele były również bez regulacji. W moim RX+, czyli RX z fabrycznie wkładanym wnętrzem GTkowym też nie ma regulacji, tak samo jest u Vagina, zresztą widziałem już kilka GTków EU, w których też nie było.
W kwestii foteli z rocznika '95, to bardzo możliwe, że rzeczywiście nie są to fotele z tego auta, bo w starych GTkach były wkładane inne fotele, mniej kubełkowate, niektóre miały regulację, ale nie na pokrętła, a taką wajchą.
W USspecu też nie miałem regulacji.
U brata w GLu za to jest regulacja, ale żeby było jeszcze śmieszniej - tylko jednym pokrętłem.
Myślę, że Japończycy w tej kwestii robili trochę jak u nas w FSO, czy FSM - wkładali do aut to, co było akurat na półce
.
Dziękuję za uwagę

Fotele Artiego wcale nie muszą być anglikami, bo te fotele były również bez regulacji. W moim RX+, czyli RX z fabrycznie wkładanym wnętrzem GTkowym też nie ma regulacji, tak samo jest u Vagina, zresztą widziałem już kilka GTków EU, w których też nie było.
W kwestii foteli z rocznika '95, to bardzo możliwe, że rzeczywiście nie są to fotele z tego auta, bo w starych GTkach były wkładane inne fotele, mniej kubełkowate, niektóre miały regulację, ale nie na pokrętła, a taką wajchą.
W USspecu też nie miałem regulacji.
U brata w GLu za to jest regulacja, ale żeby było jeszcze śmieszniej - tylko jednym pokrętłem.
Myślę, że Japończycy w tej kwestii robili trochę jak u nas w FSO, czy FSM - wkładali do aut to, co było akurat na półce

Dziękuję za uwagę

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Arti
- 6 gwiazdek
Otóż to.
Ani lewy ani prawy fotel nie ma regulacji wysokości siedziska - tak więc wygląda na to, że są to stołki europejskie ale z okresu kiedy w fabryce było biednie
Ani lewy ani prawy fotel nie ma regulacji wysokości siedziska - tak więc wygląda na to, że są to stołki europejskie ale z okresu kiedy w fabryce było biednie

Arti, ja to bym i wziął ale cena musi być super-hiper-extra odpowiednia. Poza tym mam swoje lata, a jak widać fotele nie mają pełnej regulacji i w kościach może łupać. Jak maja Ci zalegać to bez sensu. Oddaj w dobre ręce, a przy okazji lewy tylny czujnik ABS
, chyba tez demontujesz.
P.S.
Może masz jeszcze do kompletu kanapę z Twojej wanny?

P.S.
Może masz jeszcze do kompletu kanapę z Twojej wanny?
- Arti
- 6 gwiazdek
l_ewy, kolego, z chęcią bym Ci je sprzedał za dobrą cenę ale niestety już odjechały do innego forumowicza.
Kanapę mam, Tobie oddam za free.
Kanapę mam, Tobie oddam za free.

Kurka blaszka
trudno. Co do kanapy to z góry dziękuje i pomyślimy może w okolicach grilla rajdowego, jeżeli uda mi się dotrzeć.

proponuję tego grilla zrobić w granicach 11go Maja , może być fajna okazja pogrilować 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
burat, a co jest 11 maja? I co z elmotowym gryllem?
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Re: Odp: [S] Fotele Impreza GT
Widzisz zapomniałem o elmotowym grillu :opps: a 11 maja mają być Kamionki i może uda sie większą forumową reprezętacje wystawić 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Re: Odp: [S] Fotele Impreza GT
Cisza jak po śmierci organisty , czyli raczej lipa