[S] Zaciski Brembo
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] Zaciski Brembo
Sprzedam zaciski Brembo sti złote + nacinane tarcze prawie nowe i klocki których jest 85%. Rozstaw tarcz 5x100
Re: [S] Zaciski Brembo
a jakie to tarcze i jakie klocki? pylą? piszczą? wymagają wstępnego rozgrzania?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
bady, mozna cos wiecej nt. tych zaciskow? Z ktorego roku? Moze jakies zdjecie?
Nie wiem który rok. Kupiłem je dla siebie zrobiłem na nowo gwinty w wyspecjalizowanym zakładzie. Zdjęcia zrobię. Ja nie zakładam ich bo będą inne zaciski.
klocki po pożarze chyba
Tarcze wyglądają na DBA 4000 slotted, a klocki? Wiadomo co je to?

ale zapewne chodziło o złoty zacisk, a ten jest identyczny w 5xq00 i 5x114jarmaj pisze: 5x100 było do 2004 roku.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Hej kiedyś brałem od ciebie trochę gratów do mojej wanny.bady pisze:Zamykamy
Zaczynam kompletować przekładkę do Wrx bloba miałbyś jakieś graty?
Samsung&tapatalk
- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Oo fajnie czego brak i ile za to co masz może być pw.
W sumie byłem na 100% przekonany że piszę do Ciebie pw a nie w tym temacie ale tak jakoś wyszło.
Samsung&tapatalk
W sumie byłem na 100% przekonany że piszę do Ciebie pw a nie w tym temacie ale tak jakoś wyszło.
Samsung&tapatalk