Duzy Kurnik do Buga
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
kamil18151
- 0 gwiazdek
- Auto: wrx 02 300km 470nm
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Duzy Kurnik do Buga
j.w duzy kurnik od buga laminat ,ja jednak zmienilem koncepcje i szkoda zeby lezal. cena 330 z wysylka
-
kamil18151
- 0 gwiazdek
Re: Duzy Kurnik do Buga
oferta jeszcze aktualna, pasuje do kombi wrx 2001 ?, prosze o kontakt na e-maila [email protected]
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Pasuje, mam identyczny. Bierz bo to okazja, ja szukałem kilka miesięcy.slybasia pisze:oferta jeszcze aktualna, pasuje do kombi wrx 2001 ?, prosze o kontakt na e-maila [email protected]
-
kamil18151
- 0 gwiazdek
Srebrny by mi pasowal - a za ile?
BTW - on jest p&p do WRXa czy cos trzeba modzic?
Pzw,
MCC
BTW - on jest p&p do WRXa czy cos trzeba modzic?
Pzw,
MCC
teraz wyglada to tak, zobaczymy na trasie, mam podwojny natrysk wody na intercooler z sti sterownik wlasnej roboty natrysk 3 sek co 15 sek z mozliwoscia regulacji, oryginalne dysze z sti do natrysku, przewod doprowadzajacy wode w otulinie chroniacej przed cieplem, zbiornik 5 l wody destylowanej starcza na okolo 250 do 300 km, w gorace dni pomaga przy predkosci powyzej 160 km/h, calosc kosztowala okolo 500 zl. czy warto ? kto to wie, wazne ze jest zajecie w garazu.