Hamulce Porsche do Imprezy 5x100
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Hamulce Porsche do Imprezy 5x100
Sprzedam zestaw hamulcy Porsche (sześciotłoczkowe) na przód do Subaru Imprezy, u mnie zamontował je poprzedni właściciel w Imprezie GT ale podejrzewam że do nowszego modelu z rozstawem śrub 5x100 też będą pasowały, hamulce są od Porsche Cayenne Turbo 18", ale przerabiał je by pasowały pod felgę 17", niestety nie było to zbyt fachowo zrobione - rozwiercone otwory montażowe i efekt jest widoczny na zdjęciach - trzeba to naprawić, z tego co widzę gumki też trzeba wymienić na nowe. Za to tarcze hamulcowe z dorabianym aluminiowym dzwonem pod 5x100 w dobrej kondycji, posiadam jeszcze w zapasie nowe klocki do tego zestawu Ferodo DS2500 FCP1625H kupione za 720zł. Nadmienię jeszcze że nie każda felga 17" pasuje na ten zestaw, muszą być takie co pasują na złote Brembo od Sti, ew. OZ Crono HT 5x100 ET48, ale najbezpieczniej jest naprawić otwory i zamontować do felgi 18". Cena 1000zł za kpl dwa zaciski i dwie tarcze hamulcowe, klocki mogę sprzedać osobno za 650zł.
Zdjęcia prześlę na maila.
Oprócz tego do sprzedania do GT-ka mam wał napędowy, 4 półosie, 4 piasty, rozrusznik, koło zamachowe, sprzęgło.
A do Imprezy GD WRX mało uzywane tylne tarcze hamulcowe, szczęki ręcznego brembo i tylne klocki TRW.
tel sześć sześ zero 452948 Piotr.
Zdjęcia prześlę na maila.
Oprócz tego do sprzedania do GT-ka mam wał napędowy, 4 półosie, 4 piasty, rozrusznik, koło zamachowe, sprzęgło.
A do Imprezy GD WRX mało uzywane tylne tarcze hamulcowe, szczęki ręcznego brembo i tylne klocki TRW.
tel sześć sześ zero 452948 Piotr.
Re: Hamulce Porsche do Imprezy 5x100
nie widzę zdjęcia ?
ile za same dzwony i tarcze ? I jakie to sa tarcze?
Very mnie interesuje ?!
Podeślij foty jakby co pierwszy w rezerwie
ile za same dzwony i tarcze ? I jakie to sa tarcze?
Very mnie interesuje ?!
Podeślij foty jakby co pierwszy w rezerwie
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
wicher, moje PW poszło już wczoraj, ale na razie brak odzewu 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Jajka lepiej maluj, a nie dyskutuj 

-
ForesterSTIkrk1
- 1 gwiazdka
- Auto: Forester STI
a to ogolone nie wystarcząpawlaswrc pisze:Jajka lepiej maluj, a nie dyskutuj

ogólnie to ja chce tylko tarcze i dzwony więc zaciski są dla Ciebie

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ufff, dobrze, że byłem pierwszy, bo kolejka się ustawia
Wiadomo, że tarcze i dzwony to największy problem i koszt, więc one też mnie interesują

Wiadomo, że tarcze i dzwony to największy problem i koszt, więc one też mnie interesują

Ja tam nie golę, potem drapiewicher pisze: a to ogolone nie wystarczą

wicher pisze: a to ogolone nie wystarczą
na to też jest sposób dwajścia pare atrakcyjne itppawlaswrc pisze:Ja tam nie golę, potem drapie

Jest już klient dogadany na całość z klockami, wysyłam we wtorek, z możliwością zwrotu jak nie przypasi
no to który szczęśliwiec z listy kolejkowej się załapał

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Nie wiem, był podany nr tel. i wszystko w ten sposób załatwione, a teraz dopiero zaglądam na forum i widzę że zainteresowanie duże.