[ZG] Przewody SamcoSport
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[ZG] Przewody SamcoSport
Siema.
Bede zamawiał przez kolege z innego forum przewody samcosport do mojego STi.
Może ktos z was też by chciał to ściągniemy wiecej.
Cenowo wychodzi to tak: (od razu pisze że ja na tym nie zarabiam a jak ktoś napisze że drogo, albo wda sie jakas dyskusja to zrezygnuje z tego)
Cena 410 zł na obecną chwilę. Przy 10 kompletach cena wyjdzie 380 zł. Przy 30 kompletach cena 370 zł także dużo już nie spada. 11 węży w zestawie. Oznaczenie podane przez producenta:
Subaru Impreza GDB 2.0 02-07
Ktoś chce ?? za pare dni zamawiam.
Bede zamawiał przez kolege z innego forum przewody samcosport do mojego STi.
Może ktos z was też by chciał to ściągniemy wiecej.
Cenowo wychodzi to tak: (od razu pisze że ja na tym nie zarabiam a jak ktoś napisze że drogo, albo wda sie jakas dyskusja to zrezygnuje z tego)
Cena 410 zł na obecną chwilę. Przy 10 kompletach cena wyjdzie 380 zł. Przy 30 kompletach cena 370 zł także dużo już nie spada. 11 węży w zestawie. Oznaczenie podane przez producenta:
Subaru Impreza GDB 2.0 02-07
Ktoś chce ?? za pare dni zamawiam.
Re: [ZG] Przewody SamcoSport
Oczojebne zielone do GC8 też wchodzą w grę, czy wszystkie muszą być identyczne?
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja bym wziął do Buga ale nie komplet bo węże chłodnicy już takie mam. Dowiesz się czy można zamówić mniejszy zestaw?
Oki. Napisz dokladnie co potrzeba. Model i silnik. Jak bedzie wieksze zainteresowanie to przekaze to kkoledze i on sie wszystkim zjmie bo bez sensu bedzie pisanie wy do mnie ja do niego i z powrotem.
wysłane z miasta
wysłane z miasta
- freediver
- 4 gwiazdki
Model GD, rocznik 2001, silnik 218KM fabrycznie. Potrzebuję wszystkie wężyki poza grubymi wężami chłodnicy.
2.0 STI/WRX 97-00 są opisane. Tak - będą :) Cena ok 280 zł przy 3 kompletach, 300 przy jednym. 8 elementów w zestawie.
Zielone na życzenie będą
wysłane z miasta
Zielone na życzenie będą
wysłane z miasta
Ok. Uwaga.
Przekazuje wszystko do kolegi Saiti ktory sie tym zajmuje. Bo piszecie tu ja do niego i znowu tu. Za duzo tego.
Powinien cos tu napisac wieczorem i przedstawi cala oferte. I mam nadzieje ze ruszymy szybciej z tym zamowieniem. Bo ja juz bym chcial je miec.
wysłane z miasta
Przekazuje wszystko do kolegi Saiti ktory sie tym zajmuje. Bo piszecie tu ja do niego i znowu tu. Za duzo tego.
Powinien cos tu napisac wieczorem i przedstawi cala oferte. I mam nadzieje ze ruszymy szybciej z tym zamowieniem. Bo ja juz bym chcial je miec.
wysłane z miasta
Witam.
Na wstępie zaznaczę, że proponowane przeze mnie węże nie są oryginalnymi wężami SAMCO, a ich replikami. Niemniej jednak poziom ich jakości nie pozwala nam powiedzieć, że oryginał pewnie jest lepszy. Dla użytkowników Civicklubu sprowadziłem kilkadziesiąt kompletów tych węży - NIKT NIE NARZEKAŁ, co więcej - każdy był bardzo zadowolony.
Trzeba zamówić min. 10 kompletów, aby były różne kolory. Jeżeli będzie 9 - mogę załatwić tylko niebieskie, przy 10 kompletach dwa mogą być zielone, jeden czerwony, trzy niebieskie i tak dalej ;)
Węże są zbrojone, silikonowe, noszą na sobie logo SAMCO. Bardzo miękkie, nie ma mowy o jakichś ich pęknięciach czy cokolwiek podobnego. Poglądowo na dole wrzucam zdjęcie zestawu do Hondy Civic :)
W kwestii Subaru mogę zaproponować Wam następujące konfiguracje:
GDB 2.0 `02 -`07 [ilość elementów - 11] 410 zł
Subaru BRZ [ilość elementów - 6] 400 zł
GC8 EJ20 2.0 STI WRX GT Version `97 -`00 [ilość elementów - 8] 310 zł
10gen 2.0T `09-wzwyż [ilość elementów - 10] 430 zł
Kolory, z których możemy wybierać:
NIEBIESKI / CZERWONY / ŻÓŁTY / ZIELONY / CZARNY / BIAŁY / FIOLETOWY / RÓŻOWY
Na wężach białych logo SAMCO jest czarne :) Na pozostałych - białe.
Czy macie jakieś pytania?
Na wstępie zaznaczę, że proponowane przeze mnie węże nie są oryginalnymi wężami SAMCO, a ich replikami. Niemniej jednak poziom ich jakości nie pozwala nam powiedzieć, że oryginał pewnie jest lepszy. Dla użytkowników Civicklubu sprowadziłem kilkadziesiąt kompletów tych węży - NIKT NIE NARZEKAŁ, co więcej - każdy był bardzo zadowolony.
Trzeba zamówić min. 10 kompletów, aby były różne kolory. Jeżeli będzie 9 - mogę załatwić tylko niebieskie, przy 10 kompletach dwa mogą być zielone, jeden czerwony, trzy niebieskie i tak dalej ;)
Węże są zbrojone, silikonowe, noszą na sobie logo SAMCO. Bardzo miękkie, nie ma mowy o jakichś ich pęknięciach czy cokolwiek podobnego. Poglądowo na dole wrzucam zdjęcie zestawu do Hondy Civic :)
W kwestii Subaru mogę zaproponować Wam następujące konfiguracje:
GDB 2.0 `02 -`07 [ilość elementów - 11] 410 zł
Subaru BRZ [ilość elementów - 6] 400 zł
GC8 EJ20 2.0 STI WRX GT Version `97 -`00 [ilość elementów - 8] 310 zł
10gen 2.0T `09-wzwyż [ilość elementów - 10] 430 zł
Kolory, z których możemy wybierać:
NIEBIESKI / CZERWONY / ŻÓŁTY / ZIELONY / CZARNY / BIAŁY / FIOLETOWY / RÓŻOWY
Na wężach białych logo SAMCO jest czarne :) Na pozostałych - białe.
Czy macie jakieś pytania?
Ktoś się orientuje czy węże do GDB 2.0 `02 -`07 [ilość elementów - 11] podejdą do 2.5T?
Kod: Zaznacz cały
http://imagizer.imageshack.us/a/img855/4454/tlcv.jpg
booSTi pisze: Czy zielony jest oczojebny?
Każdym można jebnąć po oczach, nie mam niestety wzoru zielonego, nie był on odcieniem "fluorescencyjnego" ale nie jest to zielony typu kolor trawy - bardziej oczojebny :) Postaram się zdobyć próbkę na zdjęciu.
Nie miałem niestety przyjemności ściągnąć czegoś w tej kategorii, co może być traktowane jako "chinole". Przez chinole w domyśle rozumiem coś marnej jakości. W przypadku tych węży zdecydowanie przewyższają one produkt TurboWorks i w MOIM MNIEMANIU oryginał Samco ani trochę nie jest lepszy od tych węży. Sprowadziłem tego ponad stówkę, z tego, jakieś 70 kompletów do Hond i nie mam ani jednej niezadowolonej osoby. Nie mam ich u siebie, ale dlatego, że pod mój silnik one nie występują. a tak to już dawno bym założył.booSTi pisze: Czy to są tzw. chinole?
iskander pisze: Ktoś się orientuje czy węże do GDB 2.0 `02 -`07 [ilość elementów - 11] podejdą do 2.5T?
Wiem, że pytanie nie jest skierowane do mnie, jednakże sam powiem, że nie wiem ;)
Jednego mam od kolegi to cyknąłem fotke i tak to jest podróba samco. Moim zdaniem sa wykonane profi a kumpel jeździ i nie narzeka wiec chce mieć tez takie.
Saiti to beda takie przewody ?

Saiti to beda takie przewody ?

- tofikgtt
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza 1.8 oraz impreza wrx my02
BUG wrx kombi my02 218KM seria. Rozumiem że wszystkie gumki czyli też od IC ?
Najlepiej Foto tego zestawu pod mój silniczek bym poprosił :)
Najlepiej Foto tego zestawu pod mój silniczek bym poprosił :)
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
- Auto: NISSAN PRIMERA combi/Subaru Impreza STIMy04USA
ja biorę tylko ten 11elementów zastanawiam się nad kolorem jeszcze
Będą do 2.5 Sti Blob My03 USA? Myślę nad kolorem róż/niebieski....

Będą do 2.5 Sti Blob My03 USA? Myślę nad kolorem róż/niebieski....
Też się podłączam pod pytanie ( STi 2005 US )blackdogwwl pisze: Będą do 2.5 Sti Blob My03 USA? Myślę nad kolorem róż/niebieski....

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
Zyje zyje. Dopiero wstalem.
Ja chyba czerwone lub niebieskie.
Saiti jak z tymi fotkami ? Ludziska czekaja.
wysłane z miasta
Ja chyba czerwone lub niebieskie.
Saiti jak z tymi fotkami ? Ludziska czekaja.
wysłane z miasta
Witam. Co do STI USDM - złożyłem zapytanie i czekam na odpowiedź. Zazwyczaj odpisują mi w nocy, także pewno jutro odpowiedź dostanę ;)
Co do zdjęć, mam tylko to, co wkleiłem z katalogu - niestety. O pasowalność się nie boję, bo wszystko jak na razie pasowało, także jest luz ;) Gość też na minę mnie nie wpuści, bo wie, że musiałby zwracać mi pieniądze, gdyby okazało się, że jedno z drugim się nie zgra.
Co do zdjęć przewodu czerwonego - prawdopodobnie tak, to będzie to samo. W każdym razie wygląda prawie tak samo ;) Wrzuciłem gdzieś link do zdjęcia, wklejcie w przeglądarkę i zobaczcie zdjęcie przewodów do D-Serii (to zdjęcie robiłem sam ;) )
Jakie pytania jeszcze macie?
Poprosiłem o więcej zdjęć sprzedającego. Liczę na to, że rano już będzie czekać na mnie odpowiedź :)
Co do zdjęć, mam tylko to, co wkleiłem z katalogu - niestety. O pasowalność się nie boję, bo wszystko jak na razie pasowało, także jest luz ;) Gość też na minę mnie nie wpuści, bo wie, że musiałby zwracać mi pieniądze, gdyby okazało się, że jedno z drugim się nie zgra.
Co do zdjęć przewodu czerwonego - prawdopodobnie tak, to będzie to samo. W każdym razie wygląda prawie tak samo ;) Wrzuciłem gdzieś link do zdjęcia, wklejcie w przeglądarkę i zobaczcie zdjęcie przewodów do D-Serii (to zdjęcie robiłem sam ;) )
Jakie pytania jeszcze macie?
Poprosiłem o więcej zdjęć sprzedającego. Liczę na to, że rano już będzie czekać na mnie odpowiedź :)
To czekamySaiti pisze: Witam. Co do STI USDM - złożyłem zapytanie i czekam na odpowiedź. Zazwyczaj odpisują mi w nocy, także pewno jutro odpowiedź dostanę ;)

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- freediver
- 4 gwiazdki
Ponawiam pytanie o cenę do Imprezy GD, WRX 2001 - zestaw bez 2 dużych węży chłodnicy czyli 8 pozostałych wężyków.