[S] Kamera SONY DCR-SR190

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
cyqan
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
Polubił: 0
Polubione posty: 4 razy

[S] Kamera SONY DCR-SR190

Post 22 maja 2014, o 23:40

Może ktoś potrzebuje do nagrywania swoich Subarowych wyczynów?

Obrazek

Kamera ma już parę lat, ale jest w super stanie z oryginalnymi naklejkami jeszcze.
Wziąłem ją ostatnio na Rajd, ale doszedłem do wniosku, że po co mi ona, skoro ostatnie filmy są z 2012r :razz:

Sprawna w 100%, dysk 40GB, korektor wstrząsów, wbudowany aparat z lampą stroboskopową 4.0Mpx umożliwiający robienie zdjęć w trakcie nagrywania, mega zoom cyfrowy 80x - można podglądać sąsiadów, albo optyczny bodajże 10x. Bateria trzyma dłuuugo. W zestawie stacja dokująca i wszystkie kabelki. Powinienem nawet znaleźć oryginalne pudełko. Za nową płaciłem 2700 PLN kiedyś tam. Główną zaletą jest przede wszystkim ilość filmów, którą pomieści dysk oraz wspomniany wcześniej aparat, którym można robić dobre-ostre zdjęcia również po zmroku.
Wygląda właściwie jak nówka, nie ma rys, uszkodzeń itp.

Daję moje słowo, że bateria trzyma i wszystko jest w 100% sprawne. Gdyby okazało się inaczej - zwrot siana.

Prajs: 750 PLN, przesyłka gratis lub odbiór osobisty jeśli ktoś mnie zna :razz:

Kontakt: PW
lub e-mail: krystianbielawa[malpa]wp.pl

ODPOWIEDZ