Sprzedam mocowania żółte do GD. Niestety ja mam wymienioną przekładnie na młodszą i nie pasują. W komplecie smar leciutko przybrudzone od rękawiczek ale nie uszkodzone i nie montowane.
propozycje na priv
[S] Mocowanie przekładni kierowniczej Strongflex
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Mocowanie przekładni kierowniczej Strongflex
Na stronie strongflexa jest 2001-2006 ale ja mam przekładnie z sti '06 i nie pasi.
ogólnie zestaw zawiera dwie gumy jedna okrąglą ze spłaszczeniem na dole a druga kwadrat. Do przekładni z wrx '01 pasowało.
ogólnie zestaw zawiera dwie gumy jedna okrąglą ze spłaszczeniem na dole a druga kwadrat. Do przekładni z wrx '01 pasowało.
Podczyść żeby wyglądał ładnie i podjedź do nas, nie robimy problemów ze zwrotami
oo to suuper nie wiedziałemBober71 pisze:Podczyść żeby wyglądał ładnie i podjedź do nas, nie robimy problemów ze zwrotami