Ok, pacjent to GT94, poszukuję następujących części:
-Amortyzatory tylne - w grę wchodzą świeże OEMy, zamienniki, STI...czekam na oferty.
-Czterotłoczki - najchętniej kupiłbym cały komplet do przekładki przodu z tarczami i klockami - ktoś, coś?
-Backbox - ten temat nie jest jakoś super pilny, na razie się rozglądam - może komuś zalega jakiś backbox, może z centerpipem?
[K] Amory tył GT, czterotłoczki, backbox
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Amory tył GT, czterotłoczki, backbox
Siema mam zaciski 4-tloki przód plus tarcze ate i klocki ferodo.Tarcze ate po przebiegu 2 tys jm jak nówki i klocki ferodo sporo miesa cena za wszystko 800zl daj maila to ci fotki rzuce
-
grape.crash
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S-Turbo
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Amory tył GT, czterotłoczki, backbox
Amorki kupione poza forum, dziękuję za wszystkie oferty.
Czterotłoczki, ze względu na inne rzeczy na głowie, przełożę sobie na wiosnę. Również dziękuję za oferty!
Pozostaje backbox, nyndz, powiem szczerze, że ten Twój bardzo mi się podoba...
Czterotłoczki, ze względu na inne rzeczy na głowie, przełożę sobie na wiosnę. Również dziękuję za oferty!
Pozostaje backbox, nyndz, powiem szczerze, że ten Twój bardzo mi się podoba...