[K] Dekielki do felg 16 cali 28811AC040
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Dekielki do felg 16 cali 28811AC040
Witam. Kupie dekielki do felg 16 cali , średnica ok 93mm , numer fabryczny 28811AC040
Poszukuję dwie sztuki, ale jak ktoś będzie miał komplet to też jestem zainteresowany.
Nawet jedna sztuka wchodzi w grę.
dekeilki oryginalnych felg z SVX wyglądają bardzo podobnie ... może ma ktoś takie SVX'owe na sprzedaż?
pzdr
ps. w ostateczności sprzedam za 500 PLN komplet 4 felg widocznych na pierwszym zdjęciu. felgi są słabo pomalowane białą farbą z puszki w aerozolu i mają kilka otarć / wgnieceń rantu.
rozmiar felg 5x100 16 x 6 1/2 JJ 55
Poszukuję dwie sztuki, ale jak ktoś będzie miał komplet to też jestem zainteresowany.
Nawet jedna sztuka wchodzi w grę.
dekeilki oryginalnych felg z SVX wyglądają bardzo podobnie ... może ma ktoś takie SVX'owe na sprzedaż?
pzdr
ps. w ostateczności sprzedam za 500 PLN komplet 4 felg widocznych na pierwszym zdjęciu. felgi są słabo pomalowane białą farbą z puszki w aerozolu i mają kilka otarć / wgnieceń rantu.
rozmiar felg 5x100 16 x 6 1/2 JJ 55
Re: [K] Dekielki do felg 16 cali 28811AC040
Doczytałem na forum, że te felgi 16 cali są z Imprezy V1 oraz V2 STi RA
wg wiedzy z forum , "podobno" pasują na czterotłoczek, ale lepiej to sprawdzić.
w górę
wg wiedzy z forum , "podobno" pasują na czterotłoczek, ale lepiej to sprawdzić.
w górę

Nie.ziom pisze: wg wiedzy z forum , "podobno" pasują na czterotłoczek, ale lepiej to sprawdzić.
Marcin
-_-
-_-
- thearchitect
- 2 gwiazdki
- Auto: jest SL 2.0 BP5 2005; była SI 2.0 GD9 2006
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Niestety to nie te, których szukam, ale dzięki za zainteresowanie.
- thearchitect
- 2 gwiazdki
- Auto: jest SL 2.0 BP5 2005; była SI 2.0 GD9 2006
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
po wymiarach mi się zgadzało... no nic, też szukam niszowych dekli do felg, więc jak coś zauważę to Ci podrzucę 

Dla 100% pewności napisałem do tego allegrowicza i po dokładnym sprawdzeniu wymiarów okazało się , że mają średnicę zaledwie 73-75mm chociaż na zdjęciach jest złudzenie , że to wymiar około 90 mm.thearchitect pisze:po wymiarach mi się zgadzało... no nic, też szukam niszowych dekli do felg, więc jak coś zauważę to Ci podrzucę
Tak czy siak dzięki za podpowiedź. Jak coś znajdziesz ciekawego to oczywiście rzucaj linkami

W górę