[SPRZEDANE] Do zamknięcia
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[SPRZEDANE] Do zamknięcia
Sprzedam felgi FOX RACING.
Rozstaw śrub to 5x100.
Opony, które znajdują się na felgach to 215/45:
2xPirelli P6000 bieżnik ok. 5mm
1xDunlop Sportmaxx bieżnik ok. 5mm
1xContinental SportContact2 bieżnik ok. 5mm
Felgi są proste, miejscami mają przytarte ranty, lecz trzeba przyjrzeć się z bliska.
Cena: 850zł
Rozstaw śrub to 5x100.
Opony, które znajdują się na felgach to 215/45:
2xPirelli P6000 bieżnik ok. 5mm
1xDunlop Sportmaxx bieżnik ok. 5mm
1xContinental SportContact2 bieżnik ok. 5mm
Felgi są proste, miejscami mają przytarte ranty, lecz trzeba przyjrzeć się z bliska.
Cena: 850zł
Ostatnio zmieniony 20 paź 2014, o 13:31 przez majk89, łącznie zmieniany 2 razy.
- Shabat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza STI V4 JDM 1998 rok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [S] Felgi 17" Złote
Potrzebują pierścieni centrujących ? Jakie odsadzenie (ET) - 45 ? Nie obcierają w trakcie jazdy ?
Pierścienie centrujące mogę dorzucić w komplecie, ET45, 7J szerokości. Nie obcierają.
- Shabat
- 2 gwiazdki
Jeżeli udałoby Ci się dowiedzieć i będą pasować to jestem zainteresowany zakupem.
Dobra, MATRIX zrezygnował, jak koła były już spakowane do wysyłki w samochodzie, kto następny? 

- Shabat
- 2 gwiazdki
Wchodzi w grę możliwość odesłania jakby jednak nie pasowały ? Na drugim forum jeden z użytkowników twierdzi, że wchodzą.
Przy takim ET to chyba nie ma opcji, zeby 17 nie weszly na 4 tloczek. Ja mam w WRX dwa rozne komplety felg z et 45 i 55 i tam na prawde sporo miejsca jest przy tym rozmiarze felgi, wiec ryzyko raczej znikome...
Pzw,
MCC
Pzw,
MCC
Tak też mi się wydaje, że powinny wejść. Jak chcesz się upewnić, to może znajdź kogoś z okolic Warszawy, na przymiarkę. Nie chcę bawić się w odsyłanie i tym podobne kombinacje.