[S] Zegary OMORI - Boost i EGT

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
jasiem
1 gwiazdka
Auto: Forki dwa
Polubił: 2 razy
Polubione posty: 0

[S] Zegary OMORI - Boost i EGT

Post 20 kwie 2015, o 18:25

Do sprzedania mam 2 zegarki, które miałem montować w Forku ale jakoś tak nie mam zapału.

Boost to model MCO-116Z, EGT: EHO-100Z.

Zegar Boost jest używany, na zdjęciach widać delikatnie przytartą obudowę, tarcza zegarów jak i pierścień dookoła też jest delikatnie przyszarzały/pożókły. EGT jest natomiast nieużywany, w komplecie z oryginalnym kartonikiem :) Oba oczywiście sprawne, co prawda sprawdzane w warunkach domowych, ale działają. We wskaźniku doładowania jest nierównomierne podświetlanie (widać to na zdjęciach) - nie wiem czy to wina spalonej żarówki czy TTTM, w każdym razie wszystko jest czytelne. Jest też drobna różnica w kolorze cyfr, te w EGT są bardziej niebieskie (tak przynajmniej ja to widzę męskim okiem, Żony nie pytałem :) ). Nie są to jakieś dramatyczne różnice, ale pisze o tym, żeby nie było.

Do wskaźników oczywiście komplet montażowy, czyli przewód ze zwężką do boost-a oraz termopara z redukcją (plus jakieś inne pierdoły) do EGT. Obudowa zegarów nie jest raczej dedykowana do Subaru, natomiast w S-Turbo czy GT-ku da się ja zamontować zamiast pokrywy schowka na przykład.

średnica zegarów: 52 mm

Na zdjęciu zegar EGT jest wysunięty z obudowy, da się go oczywiście wsunąć głębiej (takie info dla estetów :) ).

Cena: 700 zł z wysyłką. Odbiór osobisty w Piasecznie, ewentualnie w Warszawie.
Załączniki
13.jpg
12.jpg
14.jpg
11.jpg
02.jpg
01.jpg

Pozdrawiam,
Kuba

jasiem
1 gwiazdka

Re: [S] Zegary OMORI - Boost i EGT

Post 27 kwie 2015, o 20:35

UP UP :)
Pozdrawiam,
Kuba

jasiem
1 gwiazdka

Post 11 maja 2015, o 20:02

UP kolejny :)

Korekta ceny - 650 z wysyłką, taniej już nie będzie, przemogę się i zamontuje je w samochodzie, jeśli nie sprzedam za tą cenę.
Pozdrawiam,
Kuba

jasiem
1 gwiazdka

Post 16 cze 2015, o 14:02

To UP raz jeszcze bo nadal nie zamontowane, jeszcze można kupić :)
Pozdrawiam,
Kuba

ODPOWIEDZ