Cześć wszystkim,
Jestem w trakcie wyprzedaży wszystkiego co dostałem dodatkowo w zestawie z samochodem. W tym wątku na sprzedaż:
Kierownica nigdy nie używana przeze mnie. Stan idealny, tak jak na zdjęciu.
Poduszka w kierownicy, dodatkowo w zestawie taśma/zwijak pod kierownicę. Mogę podesłać na maila więcej zdjęć.
Odbiór osobisty w Warszawie, lub też mogę podwieźć. Mocno zależy mi na czasie bo się finanse posypały.
Cena do negocjacji: 400 zł
Zdjęcia w załączniku. Zainteresowanych zapraszam na pw. Jestem często na forum więc od razu odpiszę.
Pozdrawiam
[S] Kierownica MOMO + Poduszka + zwijak
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
fudżisubo;)
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S turbo MY-01
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
Re: [S] Kierownica MOMO + Poduszka + zwijak
Wszystko ładnie pięknie a czy ta kiera ma w obudowie tą dziurę na manetkę tempomatu? i czy będzie się nadawała do mojego S turbo z 2001r? Wieloklin ten sam chyba jest w forku i imprezie
niech mnie ktoś oświeci bo taką kierę bym chciał mieć 

Chciałbym Ci pomóc w tej materii. Niestety nie mam pojęcia. Może coś na kropce będzie na ten temat. :)
Moja momo miała taka zaślepkę...wydaje mi się, że każda miała...przynajmniej miały wszystkie które widziałem...poproś o dodatkowe zdjęcia boku kierownicy i się wszystko wyjaśni :-D
Na pewno kierownica będzie pasowała...wieloklin jest ten sam...w zasadzie upewnić trzeba się tylko w sprawie poduszki...czy kostki sa takie same jak w Twojej kierownicy...i tutaj jw.poproś o fotkę kostki przy poduszce...ot i tyle :-D
Na pewno kierownica będzie pasowała...wieloklin jest ten sam...w zasadzie upewnić trzeba się tylko w sprawie poduszki...czy kostki sa takie same jak w Twojej kierownicy...i tutaj jw.poproś o fotkę kostki przy poduszce...ot i tyle :-D
@WueM dzięki za podpowiedzi. Jak wrócę z pracy to niezwłocznie porobię zdjęcia :)
Nie ma problemu...wieloklin na pewno jest ten sam wiec sama kierownica bedzie pasowala...kwestie sa dwie...czy ma.ona zaslepke chyba z prawej strony na wajhę tempomatu...oraz podrzuć zainteresowanemu zdjęcie kostki przy poduszce...z doświadczenia własnego wiem, że nawet zmiana całego zwijaka może nie pomóc w adaptacji poduszki ponieważ przy kolumnie kierownicy u dołu na końcu zwijaka sa kolejne kostki poduszki...i tam też mogą być inne :-D
Niestety kierownica nie posiada zaślepki z boku na tempomat :(
Reszta obiecanych zdjęć poniżej:
Reszta obiecanych zdjęć poniżej:
- Załączniki
-
- IMG_1059.JPG (31.34 KiB) Przejrzano 762 razy
-
- IMG_1057.JPG (28.27 KiB) Przejrzano 761 razy
-
- IMG_1056.JPG (29.95 KiB) Przejrzano 757 razy