Witam, sprzedam lub zamienię rurę y pipe Prodrive pasującą do Imprezy New Age. Stan bardzo dobry (czysta nie popękana z opaskami). Ewentualna zamiana na taką samą (może być inny producent) pasującą do GT'ka.
Zdjęcia zamieszczę jutro.
Kontakt: PW lub 889 216 478
Pozdrawiam
[S/Z] Y Pipe Prodrive New Age
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S/Z] Y Pipe Prodrive New Age
Mam y pipe ale nie wiem od czego....podam Ci jutro wymiary i zobaczysz czy będzie spoko 

-
vielebny
- 0 gwiazdek
- Auto: Jest: OBK H6 BE Był: Forester SF5 4EAT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A wrzuć zdjęcie - może podpasuje do Forka :)Driver pisze:Witam, sprzedam lub zamienię rurę y pipe Prodrive pasującą do Imprezy New Age. Stan bardzo dobry (czysta nie popękana z opaskami). Ewentualna zamiana na taką samą (może być inny producent) pasującą do GT'ka.
Zdjęcia zamieszczę jutro.
Kontakt: PW lub 889 216 478
Pozdrawiam
Nieco spóźnione, ale są... :)
Obiecane fotki:

Wcześniej wspomniałem, że chętnie zamienię na y pipe do GT'ka... chodziło mi oczywiście o silikon :) serię mam i chcę się jej pozbyć :)
Obiecane fotki:

Wcześniej wspomniałem, że chętnie zamienię na y pipe do GT'ka... chodziło mi oczywiście o silikon :) serię mam i chcę się jej pozbyć :)
UP! Do zestawu doszedł IC widoczny na zdjęciu powyżej oraz adapter properfekt do zamontowania bov'a.
To co na zdjeciu chcialem zalozyc do swojego gtka (ej20g) ale niestety nie pasuje. Bez problemu podejdzie do ej205.
To ja mam taki ic a kupiłem kiedys seryjny ypipe i byl za krótki strona na turbo
to może by mi podszedł ten y pipe ze zdjęcia