Witam.
Na sprzedaż mam felgi Japan Racing JR3 17x9 et 35 z dwoma rozstawami:
* 5x100
* 5x114.3
Z oponami letnimi Barum Bravuris 3 215/45/17 (kupione w lato 2013, przejechane może 15000km, tak więc są w stanie bardzo dobrym, dużo mięsa. Jedna z opon (widoczne na ostatnim zdjęciu jest dość mocno obrarta, co nie przeszkadza w użytkowaniu- względy wizualne)
Felgi jeździły u mnie jeden sezon, są w dobrym stanie, ale wiadomo, że nie są idealne, nie są to nowe felgi i mają jakieś ślady użytkowania, co starałem się przedstawić na zdjęciach).
Felgi są proste, nie były spawane ani naprawiane.
Najlepszą opcją jest obejrzenie felg w Toruniu i odbiór osobisty.
*Zdjęcia nie oddają dokładnego stanu felg, wiadomo że w niektórych miejscach może być minimalny odprysk czy jakiś wizualny mankament, dlatego preferowałbym odbiór osobisty.
Są to repliki felg:
-Rota Grid
-Volk TE37
Od razu mówię, że przy seryjnym zawiasie wrxa, opona minimalnie przycierała o nadkole (wystarczy podobno "rolowanie" nadkoli i problem znika ale ja już się w to nie bawiłem).
Może szuka ktoś do innego dupowozu czy coś?
Cena: 2499zł
Więcej fotek felg w lepszej jakości zapraszam do obejrzenia na olxie.
[S]Felgi z oponami Japan Racing JR3 17x9 et35 5x100/5x114.3
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- [email protected]
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0