Do sprzedania:
1. tłumik końcowy (back box) firmy Supersprint, z owalną końcówką. Pochodzi od użytkownika, z którym kiedyś zamieniłem się na mojego Vortex'a. Tłumik od tamtego czasu leżakował w opakowaniu, więc pora zrobić komuś prezent na Święta. Stan... dobry, posiada niewielkie wgniotki, sama końcówka też jest "przekrzywiona", co starałem się to uchwycić na zdjęciach. Średnica rury łączącej z center pipe to 67mm, nie ma flanszy (trzeba ją dospawać lub połączyć z CP za pomocą opaski zaciskowej). Cena 500PLN+kurier
2. tylni zderzak Impreza WRX (hawk, sedan, nie Sti), kolor: czarny, stan: dobry, część zaczepów do poprawki, nadtopiony od wydechu (choć widać to tylko od spodu), lakier był w świetnym stanie, ale trochę już leży, więc kto wie... Cena: 120PLN+kurier
3. HKS SSQV3 BOV, zawór blow-off, podróba, ale robi fajne "pssssyt", zdemontowana zaraz po zakupie auta od KALI'ego. Ułamany fragment plastikowej trójramiennej gwiazdy. Cena: 30PLN+kurier
Możliwy odbiór osobisty w Szczecinie, a po uzgodnieniu także we Wrocławiu lub w Częstochowie.
[S] BB Supersprint i inne graty
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!