Owiewki TYPE RA JDM
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
- Auto: RA
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Owiewki TYPE RA JDM
Sprzedam owiewki drzwi zTYPE RA 98r cena 390 pln z wysyłką.Kontakt pw lub nr z ogłoszenia.
http://olx.pl/oferta/owiewki-drzwi-suba ... dtuMr.html
http://olx.pl/oferta/owiewki-drzwi-suba ... dtuMr.html
-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
Re: Owiewki TYPE RA JDM
Cena wysoka i owszem ale dobra jak za ten rarytas...pytanie czy chcesz sprzedać czy sprzedawać...
Osobiście jej nie komentuje bo owiewki takie posiadam wiec drugi komplet mi nie potrzebny.
A kiedyś dawalem kwotę podobna
Super rarytas :-D
Osobiście jej nie komentuje bo owiewki takie posiadam wiec drugi komplet mi nie potrzebny.
A kiedyś dawalem kwotę podobna

Super rarytas :-D
Wojtku w Tajp erach zakładali te same co do sedanów, czy mi się wydaje, że były inne krótsze?
-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
Cenę wziąłem z forum. Przeglądając stare wątki natrafilem na cenę 400pln więc obniżyłem o dychę i koszt wysyłki. Wydaje mi się że to uczciwą cena.
Nowe zdaje się 600 kosztują jakoś ale... są w Japonii
Te Twoje można powiedzieć że są w bdb stanie? Nic nie nadpęknięte? Jak je się w ogóle mocuje? Klej? taśma dwustronna?
Te Twoje można powiedzieć że są w bdb stanie? Nic nie nadpęknięte? Jak je się w ogóle mocuje? Klej? taśma dwustronna?
-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
Obejrzalem je dzisiaj dokładnie. Mocowane są w czterech miejscach do listwy nad drzwiami na takie blaszki nitowne do plastikowych zaczepów i po całej długości taśmą dwustronną. Przy dwóch mocowaniach widać pęknięcia jak na tafli lodu ok 1cm.Sam wysiadając z auta w ciasnych miejscach zachaczylem o nie kilkakrotnie gdy nie mogłem do końca otworzyć drzwi.
Dokładnie...te blaszki są tak wyprofilowane ze idealnie wpasowuja się pod uszczelki drzwi gdzie znajdują się pod nie otwory...wszystko pasuje...w końcu to fabryka...jeśli któryś uchwyt jest urwany to tez nie ma tragedii...jest ich tam chyba po 5 na stronę...bez jednego da się żyć...tym bardziej ze dodatkowo przykleja się je na taśmę dwustronna :-D
Szczerze mogę polecić
Osobiście jestem fanem jdm...wiec to jako gadżet jest na prawdę fajnym dodatkiem...
Mnie przekonuje również to, ze przy owiewkach dość często w lecie mogłem pozwolić sobie na zostawienie nie domkniętych szyb...Poza tym to w końcu przede wszystkim owiewki
Gdyby nie to, ze juz takie mam...to aż dziwne ze tak rzadki gadżet wciąż się nie sprzedał
Szczerze mogę polecić
Osobiście jestem fanem jdm...wiec to jako gadżet jest na prawdę fajnym dodatkiem...
Mnie przekonuje również to, ze przy owiewkach dość często w lecie mogłem pozwolić sobie na zostawienie nie domkniętych szyb...Poza tym to w końcu przede wszystkim owiewki

Gdyby nie to, ze juz takie mam...to aż dziwne ze tak rzadki gadżet wciąż się nie sprzedał
Pytanie czysto hipotetyczne; czy według Twojego doświadczenia z owiewkami utrzymałyby się na samej taśmie dwustronnej (oczywiści topowej i super mocnej) bez tych mocowań?WueM pisze:jeśli któryś uchwyt jest urwany to tez nie ma tragedii...jest ich tam chyba po 5 na stronę...bez jednego da się żyć...tym bardziej ze dodatkowo przykleja się je na taśmę dwustronna :-D
Gdyby były dedykowane do Legacy BH kombi to nie byłoby całej tej dyskusjiWueM pisze: Gdyby nie to, ze juz takie mam...to aż dziwne ze tak rzadki gadżet wciąż się nie sprzedał

adamski pisze:Pytanie czysto hipotetyczne; czy według Twojego doświadczenia z owiewkami utrzymałyby się na samej taśmie dwustronnej (oczywiści topowej i super mocnej) bez tych mocowań?WueM pisze:jeśli któryś uchwyt jest urwany to tez nie ma tragedii...jest ich tam chyba po 5 na stronę...bez jednego da się żyć...tym bardziej ze dodatkowo przykleja się je na taśmę dwustronna :-D
Nie mogę reczyc ale myślę ze tak...aczkolwiek pisze czysto hipotetycznie

U mnie w obu owiewkach brakowało chyba po jednak lub nawet dwóch uchwytach i po zastosowaniu taśmy było wszystko ok
Choć samej taśmy nie próbowałem stosować

Według mnie rarytas jest...cena znosna choć jak wiadomo zawsze mogłoby być taniej

Kiedyś tyle za nie dalem bo bardzo chciałem je mieć
Te obecne kupilem...dużo taniej
Ale to po prostu trzeba trafić

DETT pisze:Gdyby były dedykowane do Legacy BH kombi to nie byłoby całej tej dyskusjiWueM pisze: Gdyby nie to, ze juz takie mam...to aż dziwne ze tak rzadki gadżet wciąż się nie sprzedał
Cos w tym rzeczywiście jest

-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
Ewentualnie mogę zamienić na felge której szukam
http://forum-subaru.pl/viewtopic.php?f=5&t=17467
http://forum-subaru.pl/viewtopic.php?f=5&t=17467