Komplet sprzęgła Legacy 03- 2.0R (najechane 500 km)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Komplet sprzęgła Legacy 03- 2.0R (najechane 500 km)
Witam Wszystkich. Do sprzedania mam praktycznie NOWY zestaw sprzęgła firmy Sachs tj. docisk, tarcza oraz łożysko oporowe (tylko pudełko z LUK'a, więc nie sugerujcie się tym) do dwumasy. Nowe, bo przejechało ok. 500 km. Świeżo kupione zaraz po zakupie auta i chwilę później zdecydowałem się zamienić dwumasę na koło jednomasowe więc sprzedaję. Cena nowego zestawu to 9 stówek. U mnie oczywiście dużo taniej. Kwestia dogadania się. Na zdjęciach widać jeszcze nadruk firmowy na tarczy ciernej. Pasuje do SUBARU LEGACY IV 03- 2.0R 165 HP. Do zestawu dołączam również łapę oraz komplet śrub mocujących do docisku. Zainteresowanych zapraszam na maila lub tel. Pozdrawiam.