Szukam restryktora do imprezy wrx '01, podobno średnica 1,2 mm.
Kupię samą fasolkę, przewód wraz z nią, albo dla bardzo upartego kompletny trójnik. W ASO oczywiście problem z czasem oczekiwania, można zamówić kompletny trójnik, ale nie wiedzą czy jest w przewodzie restryktor:)
Warszawa
[K] Restryktor Impreza WRX '01 (1,2 mm?)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Restryktor Impreza WRX '01 (1,2 mm?)
info od subaraka po VIN 1.2, od Ciebie 0.9 - jeszcze jedna osoba potrzeba do rozstrzygnięcia.
chociaż Twój wymiar jest bardziej prawdopodobny, przy 1.2 ciągle może być za małe doładowanie
chociaż Twój wymiar jest bardziej prawdopodobny, przy 1.2 ciągle może być za małe doładowanie
potwierdził się przekrój 1.2 mm - książkowe doładowanie 1bar
kupiłem w subaraku 1.2, założyłem - dlatego potwierdzam :)
Dzwoniłem na Robotniczą i do Adamskiego, słabo ogarniali o co chodzi, jest to kupienia tylko kompletny trójnik (nie potrafili odpowiedzieć czy z restryktorem w przewodzie), cena 136 zł i oczywiście brak dostępu i informacji czy jest w niemieckim magazynie czy ściąganie z Japonii - standard