Sklep internetowy dla każdego

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Woozie
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Sklep internetowy dla każdego

Post 10 wrz 2016, o 12:53

Cześć,

jestem tu nowy i mimo, że moje zakupy Subarki kończą się niepowodzeniem, to w Forku jestem zakochanym i sobie nie odpuszczę.
Dlatego mimo jazdy Toyota, którą też naprawdę cenię, czuję się częścią tej społeczności z umiłowania do Forestera.

W życiu codziennym zajmuję się szeroko pojętą informatyką, natomiast od dłuższego już czasu mocno wyspecjalizowałem się w sklepach internetowych.
Gdyby ktoś chciał wejść w sprzedaż internetową, albo już wszedł wykorzystując systemy typu wix, sellingo czy inne tego typu (które pobierają prowizje, albo są płatne) i chciałby je zmienić na coś co da mu więcej profitu - polecam się :)

Sklepy buduje na systemie opencart, który jest tylko CMS'em i nie pobiera żadnych opłat, prowizji i jest przyjemny w zarządzaniu oraz ma dobre narzędzia dla sprzedawcy.
Dodatkowo sam jestem developerem pod opencart więc znam ten system od wnętrza i umiem z niego dużo wyciągnąć ;)

Gdyby ktoś coś chciał, napisz pw, pogadamy, dogadamy się i obiecuję, że policzę Ci po stawkach takich jakie stosuje dla bliskich znajomych :)

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Re: Sklep internetowy dla każdego

Post 10 wrz 2016, o 20:22

Już rozumiem, dlaczego takie bezsensy w innym wątku napisałeś. :lol:
Spamer.

Woozie
0 gwiazdek

Post 10 wrz 2016, o 23:30

FUX pisze:Już rozumiem, dlaczego takie bezsensy w innym wątku napisałeś. :lol:
Spamer.
Nie jestem spamerem... to już nie można kulturalnie napisać, że gdyby ktoś potrzebował to pomogę?

GoTo
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Impreza GT MY00 blue

Post 15 wrz 2016, o 00:15

ke? :)
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen

ODPOWIEDZ