[S] ZACISKI TYLNE BREMBO STI 2000-2007 IDEALNE
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] ZACISKI TYLNE BREMBO STI 2000-2007 IDEALNE
Sprzedam komplet zacisków tylnych do Subaru Imprezy STI 2001-2007 oryginały - złote BREMBO (przemalowane na czarno) po demontażu sprawdzone dodatkowo w serwisie - stan określono na idealny. Ew. fotki na maila. Cena na Forum Subaru to 999 zł z darmową wysyłką lub dostawą. Tel: 606790904
Link Alledrogo: http://allegro.pl/zaciski-hamulcowe-sub ... 07026.html
Link Alledrogo: http://allegro.pl/zaciski-hamulcowe-sub ... 07026.html
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2016, o 20:04 przez Rallymen, łącznie zmieniany 1 raz.
Ułęż - i wszystko jasne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
Re: [S] ZACISKI TYLNE BREMBO STI 2000-2007 IDEALNE
Złoty dekielek do felg sti 2001-2003 w cenie 50 zł jaką oferowałeś, masz jeszcze?
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Może się mylę ale nie sprzedałeś już tych zacisków na SIP użytkownikowi Mamooth ?Rallymen pisze:Sprzedam komplet zacisków tylnych do Subaru Imprezy STI 2001-2007 oryginały - złote BREMBO (przemalowane na czarno) po demontażu sprawdzone dodatkowo w serwisie - stan określono na idealny. Ew. fotki na maila. Cena na Forum Subaru to 999 zł z darmową wysyłką lub dostawą. Tel: 606790904
Mylisz się, ale dzięki za "czujność".darecki1981 pisze: Może się mylę

Ostatnio zmieniony 20 wrz 2016, o 12:03 przez Rallymen, łącznie zmieniany 1 raz.
Dżasis, nie potrafisz korzystać z PW??? Poszukam, ale nie obiecuję.Konto usunięte pisze: Złoty dekielek do felg sti 2001-2003 w cenie 50 zł jaką oferowałeś, masz jeszcze?
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Aha, nie trafiłeś, próbuj dalej...Widzę, że wietrzysz aferędarecki1981 pisze: Aha czyli mu mnie sprzedałeś?

To Ci pomogę. Mamooth kupił ode mnie zaciski, przelał mi całą kasę, ale JEGO zaciski leżą dalej u mnie. Poza tym Twoje pytania są tendencyjne

- darecki1981
- 5 gwiazdek
Ja nie wietrze afery , znam chłopaka , kupił ode mnie auto do którego chce wsadzić Twoje zaciski ala brembo.
Zamknął temat na SIP nawet dobrze bo dla Twojego dobra.
I powiedział że zaciski jada do niego. Po czym na drugi dzień ten sam towar wystawiasz tutaj...
Nie wydaje ci sie dziwne?
Nie ma zdjęć nie ma dowodów
Ale wyluzuj i nie krzycz na mnie bo nie mogę się denerwować
Zamknął temat na SIP nawet dobrze bo dla Twojego dobra.
I powiedział że zaciski jada do niego. Po czym na drugi dzień ten sam towar wystawiasz tutaj...
Nie wydaje ci sie dziwne?
Nie ma zdjęć nie ma dowodów

Ale wyluzuj i nie krzycz na mnie bo nie mogę się denerwować

TEN SAM? to oszczerstwo! Poza tym mam dowód osobisty,darecki1981 pisze: ten sam towar

Nie ma zdjęć? A "fotki na maila" to co? Ech...

No i zaciski nie są żadne ala, tylko BREMBO!!!!!
Ty masz coś wspólnego z carfitem?

- darecki1981
- 5 gwiazdek
To dobra decyzja. Arivederczidarecki1981 pisze: już wychodze

Prawdą jest, że zakupiłem od Rallymen'a ZŁOTE brembo, prawdą jest również to, że nie otrzymałem ich po dzień dzisiejszy
i nie ukrywam, iż chciałbym mieć je już na Forku... z drugiej zaś strony ja do Sącza mam blisko, gorzej z wolnym czasem....

I prawdą jest, że umówiliśmy się, że dostarczę je osobiście do końca września, a jeśli będę przejeżdżał wcześniej przez [....], to będzie wcześniej. Prawdą jest, że nasz "śledczy" walnął gafę, ale z klasą się wycofał, tylko lekko rannyMamooth pisze: prawdą jest również to, że nie otrzymałem ich po dzień dzisiejszy

Który to mędrzec mnie szkalował pisząc PW, ze ja sprzedaje już raz sprzedane zaciski, tylko pomalowane na czarno? Czy ma odwagę się ujawnić ? A może także zna pewne magiczne słowo ?
o tym słowie mówisz:Rallymen pisze: A może także zna pewne magiczne słowo
Link: https://www.youtube.com/watch?v=4epRYXXZRYI
??

Do Ciebie, bystrzaku, tak.