Siema.
Sprzedam części z Subaru Legacy druga generacja 2.5 DOHC 1998 rok automatyczna skrzynia i instalacja gazowa STAG.
- silnik bez sprężarki klimy , 300.000 km , poprzedni właściciel twierdzi , że robił uszczelki pod głowicami przy 265.000km - 2500 PLN
- kremowa tapicerka skórzana do odświeżenia / odmalowania : fotele przód podgrzewane , tylne siedzisko i oparcie, boczki - 700 PLN
- skrzynia automatyczna , szarpnie pomiędzy pierwszym a drugim biegiem - 400 PLN
- zawieszenie pneumatyczne 100 % sprawne , stał nieodpalany około tydzień i nie opadł nawet pół centymetra - 500 PLN
- klapa z blendą JDM ( napis Legacy ) - 200 PLN , sama blenda 150 PLN
- szyba przednia czołowa - 100 PLN
- instalacja gazowa , zregenerowany reduktor KME silver do 200KM , wtryskiwacze valtek , komputer stag-4 , butla 34 litry montowana w koło, ważna (jest papier TDT) do 15.07.2018 - 500 PLN
Cały nierozkręcany jeżdżący do wzięcia za 3000 PLN.
Wszystko inne do dogadania tak samo jak podane wyżej ceny.
Osobno posiadam do tego samochodu :
- lampy przednie soczewkowe JDM , jedna od wewnątrz ma pęknięty plastik , wszystkie mocowania całe i sprawne - 600 PLN
- halogeny soczewkowe do zderzaka - 300 PLN
- lotka oryginalna czarna , wypłowiała , do lakierowania - 200 PLN
- dodatkowa klapa z lotką , której nie byłem w stanie zdemontować - 200 PLN
Zdjęcia mogę zrobić dopiero jutro pod wieczór
Pozdro !
[S] 1998r Legacy 2.5 DOHC cały na części
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] 1998r Legacy 2.5 DOHC cały na części
Druga generacja od 1994 do 1998.cley pisze:Witam, który to model II czy III ?
Cześć,
Interesuje mnie zawieszenie pneumatyczne. Czy mógłbś zrobić jakieś foto? I gdzie i jak odebrać?
odp. na [email protected]
Interesuje mnie zawieszenie pneumatyczne. Czy mógłbś zrobić jakieś foto? I gdzie i jak odebrać?
odp. na [email protected]
Nieaktualne.
Całość kupił lokalny handlarz.
Można zamykać.
Całość kupił lokalny handlarz.
Można zamykać.