[S] Felgi i opony do Forestera - 15 cali

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Tomasz_555
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Impreza 2.0RC Type-N/A MY07
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Felgi i opony do Forestera - 15 cali

Post 16 kwie 2009, o 00:36

Witam. Do sprzedania fajne i tanie koła do Forka. W różnych kombinacjach, choć najchętniej cały komplet.

Opony używane - Bridgestone Dueler H/T 684 - 205/70/R15. Mam je od nowości w Forku z
2005 roku. Nigdy nie łatane. Myślę, że pojadą jeden sezon albo posłużą jako drugi komplet do ciorania gdzieś po szutrówkach. :) Bieżnika jeszcze trochę jest, najgorzej wygląda zewnętrzny rant - najbardziej się wycierał na zakrętach.

Felgi WSL 15". Nie mam pojęcia kto je wyprodukował (dawali je do wersji Forestera XG SIX). Prościutkie, żadnych rys, nigdy nie naprawiane. Świeżo przyklejone naklejki DOTZ na kapsle. Śruby tradycyjnie 5x100. ET 38 o ile dobrze pamiętam.

Kilka aktualnych fotek felg, opon i Forka z założonym tym kompletem. -> http://picasaweb.google.com/stupidbeave ... qB9dmRlgE#

Ceny (do negocjacji):

Same opony - 150zł
Same felgi - 699zł
Komplet - 799zł

Jak widać, najbardziej opłaca się wziąć komplet :mrgreen:

Na felgach mam aktualnie nowy komplet opon. Najchętniej osobisty odbiór (Katowice, Tychy, Bielsko i okolice tych miast) ale za koszt paliwa do diesla mogę je dowieźć w jakieś odleglejsze zakątki Polski :)
Kontakt na PW, dla zainteresowanych poważnie podam telefon :)

ODPOWIEDZ