[S] Import z Japonii - części nowe/używane

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Mateusz Zalewski
0 gwiazdek
Auto: Subaru Legacy B4
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Import z Japonii - części nowe/używane

Post 7 kwie 2017, o 23:01

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów oraz fanów Subaru ;-)
Nazywam się Mateusz Zalewski i jako że temat jest dość obszerny, podzieliłem go na etapy aby mogli Państwo bezproblemowo znaleźć odpowiedzi na szukane pytanie.

1)Opis
Zajmuje się importem części nowych i używanych z Japonii. Niestety w Polsce nie ma wiele osób, które by się tym zajmowały, a miło by było ułatwić wszystkim miłośnikom japońskiej motoryzacji życie.
Firma nazywa się Nozomi Racing, posiada swoją stronę internetową http://www.nozomiracing.com , która codziennie jest aktualizowana o nowe produkty. Posiada również Facebooka.
Na stronie znajdują się produkty nowe/nieużywane, które dostępne są na zamówienie (oznaczone jako "out of stock"), natomiast jeśli szukają Państwo produktów które nie są zawarte na stronie, a może być to każdy produkt: body kit/felgi/układy wydechowe i zawieszenia/oświetlenie wystarczy zadzwonić lub wysłać mail'a. Odpowiem niezwłocznie.
Raz na miesiąc planuje realizować kontener z Japonii do Polski, wypełniony głównie oryginalnymi felgami, tak wiec również w tej mierze mogę organizować zamówienie zbiorcze dla Państwa, abyście mogli Państwo trochę zaoszczędzić na wysyłce. Oczywiście mogą Państwo zamawiać również felgi.
Oferta sklepu jest codziennie aktualizowana o minimum 5 produktów, tak więc już wkrótce mam nadzieję powstanie w Polsce porządny sklep z częściami z najwyższej półki.

2) Sposób zamawiania produktów
Jeśli mają Państwo upatrzony produkt, bądź też szukają Państwo czegoś ciekawego do swojego ukochanego samochodu, wystarczy zadzwonić (tel. podany będzie w podpunkcie kontakt), lub też napisać na email (również w podpunkcie kontakt).
Wyszukanie dla Państwa upragnionego produktu jest bezpłatne. Po obopólnej zgodzie co do wybranego produktu, przedstawię Państwu cenę produktu z uwzględnioną już ceną dostawy.
Na koniec zostanie wybór transportu: zamówienie grupowe odbywające się raz w miesiącu, czy też prywatne.
Wtedy przyjdzie czas zapłaty.

3) Zapłata
Zapłata następuje przed zrealizowaniem zamówienia. Proszę się nie martwić. Otrzymają Państwo fakturę proformę, zabezpieczającą Państwa że na pewno dostaną Pastwo zamówiony u mnie produkt. Będę informował Państwa o przebiegu wysyłki, musi ona bowiem najpierw trafić najpierw do magazynów, następnie do portu lub na lotnisko i dopiero stamtąd do Polski.

4) Czas oczekiwania
Różni się on od wielu czynników: ilości zamawianego towaru, czasu zamówienia, jego realizacji przez firmy z którymi współpracuję, oraz czasu, kiedy będzie najbliższy transport. Wszystkie odpowiedzi znajdą Państwo na stronie w zakładce FAQ.
Znajduję się tam również regulamin, który będzie uploadowany na stronę jeszcze w ten weekend.

5) Kontakt
telefon komórkowy: 606666464
e-mail: [email protected]

Mogą mieć Państwo dużo pytań, dlatego jestem ciągle pod telefonem oraz staram się regularnie odpowiadać na maila. :cofee:
Oczywiście, jako fan Subaru (BRZ :razz: ) również uczesniczyć będę w forum.

Pozdrawiam
Mateusz Zalewski

ODPOWIEDZ