Sprzedam Subaru Impreza WRX 2002r 19 500zl. 82tys km
http://atomicauto.eu
(Sprzedane) Sprzedam Subaru Impreza WRX 2002r
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Sprzedam Subaru Impreza WRX 2002r
Jak nie znajdziesz kupca i będziesz sprzedawać części to daj mi, proszę, znać- kupiłbym to i owo :)
To piekny i bardzo dobry samochod, nie mialbym sumienia gdybym go usmiercil 

Czy masz pojęcie, ile trzeba by włożyć, żeby go ogarnąć?
Pozdrawiam, A.
Pozdrawiam, A.
Nie jest tak zle, sa drozsze auta w naprawie. Jest idealne dla poczatkujacego rajdowca, a do tego silnik ma udokumentowany przebieg i pelna historie serwisowa.
No tak, na pewno są, ale ja niezbyt oblatany w takich sprawach i zastanawiam się, czy mój budżet wytrzymałby taką naprawę czy nie. Oczywiście, bez druciarstwa :)
Może masz jakąś opinię rzeczoznawcy albo co, tak żeby poznać listę rzeczy do wymiany?
Może masz jakąś opinię rzeczoznawcy albo co, tak żeby poznać listę rzeczy do wymiany?
Nie zlecamy wycen rzeczoznawcom, aczkolwiek sadze ze na podstawie zdjec doswiadczony ekspert jest w stanie oszacowac przyblizone koszty naprawy. OtoMoto ma rowniez taka usluge, ale nie wiem czy odnosi sie to do aut wystawionych na Allegro (nie przez OtoMoto) lub stojacych gdzies na placach.