[K] oponki 205/70r15

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Luk
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester 2.0 99r
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[K] oponki 205/70r15

Post 22 maja 2009, o 22:35

Witam, nie rozpisujac sie niepotrzebnie to kupie oponki letnie 205/70r15 - 4 sztuki. Najlepiej oczywiscie w stanie bardzo dobrym :-) Mam na mysli uzywane, na ktorych bede w stanie jeszcze przejezdzic jeden, dwa sezony. Obecne ktore posiadam sa wyzabkowane mowiac fachowym slownictwem wulkanizatorow i strasznie mi szumia, wrecz bucza. Niestety wykosztowalem sie na nowa zime i inne pierdoly, wiec poki co mam lekki deficyt. Jakby ktos posiadal na zbyciu to jestem zainteresowany.

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Kona Stinky
Polubione posty: 1 raz

Re: oponki 205/70r15

Post 23 maja 2009, o 02:29

Luk pisze: Obecne ktore posiadam sa wyzabkowane
Ząbkowanie, to ewidentnie wina amortyzatorów.
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Re: [K] oponki 205/70r15

Post 23 maja 2009, o 16:52

Dodałem "[K]" do tematu.

Wyrazy niezadowolenia, pogróżki, oskarżenia o zamordyzm, porównania do Subaryty i inne ciekawe spostrzeżenia w związku z tym faktem proszę wysyłać na [email protected] ;P

Luk
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester 2.0 99r
Polubione posty: 0

Re: [K] oponki 205/70r15

Post 24 maja 2009, o 22:04

Z tymi oponkami to troche dziwna sprawa, bo przed zima jezdzilem na nich i nic niepokojacego nie slyszalem. Natomiast po ponownym zalozeniu kolek letnich dzieja sie wlasnie takie rzeczy w postaci glosnego buczenia. Nie wiem czy jakies wieksze znaczenie bedzie mialo przelozenie przodu na tyl i zmniejszy uciazliwy halas? Amorki maja ponad 70% sprawnosci wiec chyba jeszcze nie jest zle z nimi. Jakby nie spojrzec denerwujaca sprawa.

Dzieki Bergen

ODPOWIEDZ