kupie 17 lub 18 do imprezy gt 00
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
pawel.xxx1
- 1 gwiazdka
- Auto: subaru impreza gt 00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
kupie 17 lub 18 do imprezy gt 00
Witam Wszytstkich gorąco...jestem od kilku chwil posiadaczem imprezy gt.Interesują mnie najlepiej kompletne koła,choć same alu też przełkne.Rozmiar to min 17cali i 7,5-8 szerokości coś w stylu rota,enkei...może macie jakieś doświadczenie co najlepiej posłuży do latania po dziurawym pod warszawskim Pruszkowie? pozdr pawel.xxx1
Re: kupie 17 lub 18 do imprezy gt 00
pawel.xxx1, marcel08 ma do sprzedania śliczne 18.
czarne jest piękne...
-
pawel.xxx1
- 1 gwiazdka
- Auto: subaru impreza gt 00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie wiem jak wyglada Pruszkow, bo jam Mokotowianin*pawel.xxx1 pisze: może macie jakieś doświadczenie co najlepiej posłuży do latania po dziurawym pod warszawskim Pruszkowie?

*musialem se z raz napisac

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
A do tego najlepiej jakaś opona z twardymi bokami. Swojego GTka kupiłem z jakimiś śmieciowymi 215/40/17. Masakra, praktycznie każda dziura to przycięta opona.remek pisze: ale IMHO 17" do GT to max
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... ead#unread
to chyba tan wątek z 18"
to chyba tan wątek z 18"
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Do GT to robiliśmy specjalnie na zamówienie 7x17 żeby nie obcierały...