to nie żart. poszukujemy naklejek (sztuk 2) na samochód. małych. takich jak dla wyznawców różnych hobby.
tyle tylko, że to ma być Garfield. najchętniej w kolorze.
w ostateczności kot ogólnie, ale o raczej okrągłych kształtach.
ogłaszamy się dlatego, że NIGDZIE takowych nie znaleźliśmy. znaczy... znaleźliśmy. za oceanem.
więc jeśli ktoś ma/słyszał/widział/zna kogoś kto zna kogoś, kto zna....
to my chętnie
[K] naklejkę
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] naklejkę
ja mam kilka naklejek z dawnych Fritt'ów - ale żeby mieć samego Garfielda, trzeba by wycinać.
A może zagadajcie z Godlikiem? Może się uda wyczarować naklejkę ze wzoru z internetu :]
A! Poszukajcie w sklepach Cartoon Planet lub Empiku :) tam widywałam naklejki z Garfieldem :)
A może zagadajcie z Godlikiem? Może się uda wyczarować naklejkę ze wzoru z internetu :]
A! Poszukajcie w sklepach Cartoon Planet lub Empiku :) tam widywałam naklejki z Garfieldem :)
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Re: [K] naklejkę
Oj, chyba nie dam rady takiej ładnej kolorowej zrobić. Z folii da się wykleić raczej proste rzeczy typu kontur, ewentualnie 2-3 kolory. damaz pisał, że to ma być małe, to też jest problem.zagatka pisze: A może zagadajcie z Godlikiem? Może się uda wyczarować naklejkę ze wzoru z internetu :]
W ostateczności można wydrukować (kolorową drukarką laserową) na białej lub przeźroczystej folii samoprzylepnej. Całkiem nieźle wychodzi. Całość można zabezpieczyć, naklejając na wierzch przeźroczystą folię.
Jak mi podeślecie jakiś wzór, mogę spytać ojca czy da radę zrobić.
O, tu np. coś jest:
http://www.brandsoftheworld.com/search/105196299/