Mam dostęp do 4 biletów na środowy (25 listopada) mecz Ligi Mistrzów: Manchester Utd - Besiktas Stambuł na Old Trafford.
2 bilety - £45 sztuka
2 bilety - £50 sztuka
Miejscówki bardzo dobre (11 rząd od boiska, na wysokości lini środkowej na trybunie przeciwległej do wyjścia z tunelu - to te za 45). Z góry zaznaczam, że ja na tym NIC nie zarabiam. Mam dostęp do biletów przez znajomego z pracy (karnety sezonowe).
Jeśli ktoś jest zainteresowany to oferuję się tego ktosia zawieść do i przywieść z Manchesteru, a także przenocować u siebie w Chester (około 60 km od Manchesteru). Sprawdzałem przed chwilą bilety lotnicze z Wawy do Liverpoolu w WizzAir. Powrotny kosztuje 450 zł (przylot wtorek - wylot czwartek).
Pomyślałem, że napiszę o tym na forum, bo może jest tu ktoś kogo stać na taką szybką wycieczkę i zawsze chciał zobaczyć Man U na żywo. Normalnie biletów na United w wolnej sprzedaży nie ma (chyba, że na jakieś towarzyskie czy niektóre pucharowe mecze).
[MZ] jak Mogę Załatwić bilety na Man Utd - Besiktas
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [MZ] jak Mogę Załatwić bilety na Man Utd - Besiktas
myślę, że to super miło z twojej strony
niestety fanem kopanej nie jestem,
za podobną propozycję na kosza dałbym się pociąć
niestety fanem kopanej nie jestem,
za podobną propozycję na kosza dałbym się pociąć
j33mbo, na koszykówkę do UK jechać? Naprawdę, trzeba być zdesperowanym. 

czarne jest piękne...
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
j33mbo, to gdzie ty chcesz ten Manchester Utd
BTW, nie wiedziałem, że mają swoją drużynę w kosza.

BTW, nie wiedziałem, że mają swoją drużynę w kosza.