Jak za 30 groszy dziennie zbudować bardzo szybkie Subaru?

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Jak za 30 groszy dziennie zbudować bardzo szybkie Subaru?

Post 8 gru 2009, o 14:31

"Jak za 30 groszy dziennie zbudować bardzo szybkie Subaru?"

W skrócie: naklejasz nazwiska i imiona ludzi na swoje Subaru (ja naklejałem o wysokości 2 cm) i dostajesz za to kasę. (Ja brałem 18 PLN za 2 miesiące).

To taki ogólny zarys. Więcej info na e-mail: [email protected]

Tomek Śliwa
Ostatnio zmieniony 31 gru 2009, o 14:35 przez TomekSliwa, łącznie zmieniany 1 raz.

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe

Re: Jak za 30 groszy dziennie zbudować bardzo szybkie Subaru?

Post 8 gru 2009, o 15:12

NICE!!
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 8 gru 2009, o 15:17

Ja bym zbudował piramidę finansową. Każdy zwerbowany przeze mnie, kupuje ode mnie poradnik "Jak za 30 gr dziennie zbudować...", a każdy kto kupi od nich, przelewa mi 10gr z tych 30 za poradnik. Itd... ;-)

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 8 gru 2009, o 15:25

Konto usunięte, super pomysł pod warunkiem, że będę w tej piramidzie blisko budowniczego :giggle:

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 8 gru 2009, o 15:58

Piramida finansowa w Polsce jest zabroniona jednak jakbyś swój pomysł podciągnął bardziej pod Network Marketing bądź MLM (Multi Level Marketing) to wówczas możesz szaleć do woli w czym życzę oczywiście powodzenia ;-)

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 8 gru 2009, o 21:23

TomekSliwa, troche to spamem zalatuje :roll:

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 8 gru 2009, o 21:44

remek,

Tutaj jest polityka prywatności:

http://tomeksliwa.blogspot.com/2009/12/ ... nosci.html

Polecam się z tym zaznajomić. Tam jest napisanie odnośnie spamu.

Zamierzam zrobić listę adresową osób które się interesują Subaru, Rajdami (dlatego lista nazywa się Widowiskowe Rajdy). Dlatego też piszę o Subaru a w przyszłości, będę pisał jak mi idzie robienie tego szybkiego Subaru w tytule, będę pisał o wydarzeniach z rajdów, gdzie jeździłem jak mi poszło, filmiki itd.

Jeśli ktoś się zapisze i mu się nie spodoba to w każdym momencie może się z tej listy wypisać i więcej nie będzie przeze mnie niepokojony (w każdym mailu na dole jest link po wciśnięciu którego automatycznie osoba jest wypisana z listy).

Reklamy viagry, biedronki, jakichś konferencji na Ukrainie ode mnie nie otrzymasz, nigdy!

Jeśli będę coś miał ciekawego związanego z Subaru (np. teraz mam Motul 300V Competition 15W 50 w specjalnej cenie dla ludzi na mojej liście- tylko jeszcze tego nie opublikowałem, planuję jutro), rajdami itp. to tak ale spamu nie otrzymasz (za to się płaci kary nawet 5 000PLN) NIGDY!

Dlatego zapraszam wszystkich na mojego bloga do zapisywania się na listę:

http://tomeksliwa.blogspot.com/

Pozdrawiam

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 8 gru 2009, o 22:32

Czego sie jeszcze na TYM Forum doczekamy... :whistle:
Dolce far niente ;-)

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 8 gru 2009, o 22:58

TomekSliwa pisze: Piramida finansowa w Polsce jest zabroniona j

No popatrz, a ZUS działa :?
TomekSliwa pisze: Jak za 30 groszy dziennie zbudować bardzo szybkie Subaru?

Bardzo prosto, zależy jaki rocznik. Jeśli chodzi o nowe STi, to tylko 2138,5 roku. W USA pewnie połowę krócej.
TomekSliwa pisze: w przyszłości, będę pisał jak mi idzie robienie tego szybkiego Subaru w tytule

Znaczy za 30 gr dziennie?

To masz trochę czasu na to pisanie... :whistle:

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 8 gru 2009, o 23:11

Witam kolejnych domyślaczy, jasnowidzów i przepowiadaczy przyszłości (szczególnie tak odległej jak 2138,5 roku, w USA krócej) :giggle: :lol:

Zacznę prowadzić chyba osobną statystykę bo póki co najwięcej piszą Ci co nawet nie przeczytali o co w tym wszystkim chodzi :lol:

Na razie prowadzicie i to dosyć mocno z tymi którzy zapisali się i coś tam skrobnęli na ten temat. Proporcje wyglądają na razie 9:1 :thumb:

Co do ZUS-u to zgadzam się w 100%

Zachęcam do zapisania się na listę a po tym do dyskusji.

http://tomeksliwa.blogspot.com/

Pozdrawiam

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 8 gru 2009, o 23:23

Chłopie, jak wyjechałeś tym pierwszym postem, to pomyślałem że nas z onetem pomyliłeś.

Teraz tak do końca nie jestem pewien, ale też myślę że nie widzisz dużej różnicy pomiędzy nami i onetem.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 8 gru 2009, o 23:24

TomekSliwa, przygotowałem dla Ciebie specjalne życzenia, żebyś złapał nasze rozumienie tematu ;-) http://www.duzozyczen.pl/?nu=jh43d

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 9 gru 2009, o 00:14

Konto usunięte,

Rozumiem teraz Twój punkt widzenia.

Jednak jeśli widzę coś takiego
to najnormalniej to ignoruję, Ty też możesz (to po pierwsze).

Nie piszę nic jeśli tego najpierw nie sprawdzę , ewentualnie zadaję pytania (jeśli mam na to ochotę, bo jak nie to patrz wyżej) to po drugie.

Za moją informację nic nie płacisz to po trzecie.
ale też myślę że nie widzisz dużej różnicy pomiędzy nami i onetem

Pisząc o porównaniach z kimś tam rozumiem że sprawdziłeś co mam do zaoferowania?

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 9 gru 2009, o 00:21

TomekSliwa, niezależnie od tego czy zarabiasz czy nie i co tam piszesz, to sposób w jaki zredagowałeś tego maila kojarzy się jednoznacznie ze spamem. Choćby tytuł. Sorry za porównanie ale to jak "2 usd per inch" ;-)

Jeśli mogę poradzić to pisz poprostu bloga o swoim aucie, odpal system komentarzy i wrzuć na forum, że 'cześć jestem Tomek, robię fajne auto i tutaj piszę bloga' będzie lepiej ;-)

A najlepiej jak zadbasz o odpowiednie pozycjonowanie i strona będzie wysoko w google, ludzie teraz wrażliwi na wciskanie linków z cudami za 30gr ;-)

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 9 gru 2009, o 00:30

remek,

Dzięki za konstruktywne argumenty. Na pewno się nad nimi zastanowię.

Pozdrawiam

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 9 gru 2009, o 00:33

TomekSliwa, zarejestrowałem się, dostałam maila, przeczytałem i o ile mogę powiedzieć, że pomysł całkiem OK, to sposób jego rozpowszechnienia dość dziwny :-/
Czy nie byłoby prościej zamieścić po prostu informację z maila na forum :?:
TomekSliwa pisze: Jeśli ktoś się zapisze i mu się nie spodoba to w każdym momencie może się z tej listy wypisać i więcej nie będzie przeze mnie niepokojony
A dlaczego adres będzie usunięty dopiero za 7 dni :?: Jeśli wysyłasz maile częściej to czerwony tekst moze być kłamstwem :idea:
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 9 gru 2009, o 00:42

Człowieku, przeczytaj sobie, co napisałeś w pierwszym poście. Tu nikogo nie rajcują wypowiedzi w stylu "wyślij SMS o treści >>widowiskowe rajdy<< na numer xxxxx, weźmiesz udział w losowaniu Subaru STi i dostaniesz od nas prezent niespodziankę", a taki właśnie jest Twój post.

To w temacie który mnie interesuje. A w temacie który Ciebie interesuje, czyli "czy już kupiłeś mój towar", odpowiedź brzmi nie, ponieważ nigdzie - ani tu ani na Twoim blogu - nie ma ani słowa na temat co daje lista adresowa "widowiskowe rajdy" (czy to mają być informacje o rajdach, czy jakaś forma listy dyskusyjnej, czy w ogóle CO), za to lektura "polityki prywatności" prowadzi do interesujących wniosków.
TomekSliwa pisze:Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać moich serwisów, oraz nie nabywać produktów i usług oferowanych przeze mnie.
TomekSliwa pisze:Zamawianie usług i produktów

Zamawianie usług i produktów oferowanych wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

W przypadku płatności za pomocą karty kredytowej obsługę klienta przejmuje eCard. W tym przypadku tylko system eCard zna i jest odpowiedzialny za dane podane w jego formularzach. Formularze eCard znajdują się na jego serwerze i są szyfrowane odpowiednimi technologiami.
TomekSliwa pisze:Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na moich listach adresowych.

Informacje komercyjne są filtrowane w stopniu w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie.
TomekSliwa pisze:
Formularze znajdujące się gościnnie na serwisach należących do mnie i dotyczące usług, produktów i serwisów nieobsługiwanych przeze mnie nie podlegają Polityce Prywatności.
Jak dla mnie, to wygląda na tworzenie sobie bazy adresów mailowych pod przyszłe zarabianie na nich. Możesz ich nawet nie przekazywać innym osobom, wystarczy jak weźmiesz udział w szerszym mailingu. Możesz też przesyłać ludziom reklamy jakichś produktów. Różne rzeczy możesz robić.

Nie wchodzę w interesy, o których nic nie wiadomo i wyglądają podejrzanie.

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 9 gru 2009, o 01:01

Jeśli ktoś się zapisze i mu się nie spodoba to w każdym momencie może się z tej listy wypisać i więcej nie będzie przeze mnie niepokojony
A dlaczego adres będzie usunięty dopiero za 7 dni :?: Jeśli wysyłasz maile częściej to czerwony tekst moze być kłamstwem :idea:
7 dni dotyczy tylko sytuacji gdy zapisujesz się (np. na moim blogu) lecz nie potwierdzasz zapisania się przez kliknięcie na specjalny link. Po tym czasie taka osoba automatycznie znika z systemu, czyli ma się 7 dni na to aby potwierdzić zapisanie się na listę.

Natomiast gdy ktoś się zapisze (i potwierdzi) i z jakiś powodów chce się wypisać to po naciśnięciu linka na samym dole każdego wysłanego przeze mnie maila, od razu dostaję informację ZREZYGNOWANO po czym taka osoba usuwana jest z bazy i więcej maili ode mnie nie otrzyma. Trwa to dosłownie kilka minut.

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 9 gru 2009, o 01:06

TomekSliwa pisze: Trwa to dosłownie kilka minut.

Komunikat pojawiający się na ekranie mówi, że adres zostanie usunięty za 7 dni :idea:
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 9 gru 2009, o 01:21

Konto usunięte pisze:
Jak dla mnie, to wygląda na tworzenie sobie bazy adresów mailowych pod przyszłe zarabianie na nich. Możesz ich nawet nie przekazywać innym osobom, wystarczy jak weźmiesz udział w szerszym mailingu. Możesz też przesyłać ludziom reklamy jakichś produktów. Różne rzeczy możesz robić.

Jeśli mam bazę mailingową to generalnie mogę ludziom wysłać WSZYSTKO!

Tylko pytanie jak długo Ci ludzie będą na mojej liście? I dlatego zależy mi na tym aby byli zadowoleni a nawet polecali moją listę znajomym. Wielu osobom może się nie podobać tytuł ale wielu się podoba (dzisiaj zapisało się najwięcej osób, za co im dziękuje :thumb: )

Bo tworzę listę adresową pod przyszłe zarabianie?- nawet nie przyszłe ja już zarabiam dzięki tej liście! Jeśli ktoś stwierdził że mu się moja lista nie podoba to rezygnuje i już jedna osoba zrezygnowała (przynajmniej przeczytała o co chodzi i zrobiła to świadomie).

Nic nie wiesz o tej liście bo wszelkie informacje są po zapisaniu się. :roll:
Nie wchodzę w interesy, o których nic nie wiadomo i wyglądają podejrzanie.
Twoje prawo i Twój wybór. I dlatego wszelkie Twoje wcześniejsze komentarze były zbędne. Mogłeś od razu to zignorować.

Dobrej Nocy

deLux
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: X.X

Post 9 gru 2009, o 03:24

ale breja :o
30groszy dziennie tak szokujące że aż pędzę się zapisać....
a może nie bo coś bzdurą trąci

trzeba mieć tupet by osiągnąć coś :!:
ale kretynów szukaj gdzieś indziej, uprzejmie proszę.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 9 gru 2009, o 10:27

TomekSliwa pisze: ja już zarabiam dzięki tej liście!
TomekSliwa pisze: Nic nie wiesz o tej liście bo wszelkie informacje są po zapisaniu się.

Tu jest dobre podsumowanie:
deLux pisze: kretynów szukaj gdzieś indziej

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 9 gru 2009, o 10:35

TomekSliwa pisze: Dzięki za konstruktywne argumenty. Na pewno się nad nimi zastanowię.

TomekSliwa, w ramach podziękowania mógłbyś napisac TU o co chodzi TAM ;-)

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 9 gru 2009, o 10:41

esilon, ale po co? Skoro już wyjaśniliśmy, że TAM jest tylko przynęta na haczyku, która tak naprawdę służy do tego, żeby nas złowić i potem na tym zarabiać.

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 9 gru 2009, o 10:46

Konto usunięte pisze: TAM jest tylko przynęta na haczyku, która tak naprawdę służy do tego, żeby nas złowić i potem na tym zarabiać

ale nie do końca wiadomo jak ...................może SIP kupi taka baze danych i my na tym zyskamy :mrgreen:

ODPOWIEDZ