[S] Forester 2.0XT MY'03

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Paul_78
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: najfajnieszy foryś
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Forester 2.0XT MY'03

Post 12 gru 2009, o 13:38

Z pewnym smutkiem rozstanę się ze swoim Forysiem.

Foryś jest rocznik 2002, MY 2003, manual. Kupiony u Dawoja. Jestem II właścicielem. Przebieg 110.000 km, odkąd kupiłem regularnie serwisowany w ASO Koper, wszystkie wpisy w książce serwisowej są. Wcześniej Dawoj. Rozrząd wymieniony przy 95 tys. albo coś koło tego. Nie ma żadnych modyfikacji. Z tzw. "przygód" miał 2 szkody parkingowe (przytarcie), prawy tylny błotnik/drzwi wszystko udokumentowane - są faktury i oględziny. Malowane były elementy z prawej strony (łącznie z przednim błotnikiem, który nie był uszkodzony, ale jakiś gnój zrobił rysę przez cały samochód, więc przy okazji likwidacji z PZU kazałem pomalować). Nie upalany, eksploatowany w normalnej jeździe, głównie miasto/trasa. W terenie nie. Poprzednia właścicielka też raczej nie upalała :)
Kolor - srebrny metalik. Pełne wyposażenie w tej wersji (czyli z oknem dachowym). Stan techniczny nienaganny, mam go 3,6 roku, w tym czasie oprócz rozrządu wymieniałem łożysko, tarcze hamulcowe, żarówki i diody od podświetlania przełączników.
Cena 42 tys. zł.
Obejrzeć można w Warszawie.

Bilex
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 16 razy
Polubione posty: 273 razy

Re: [S] Forester 2.0XT MY'03

Post 22 gru 2009, o 14:37

A podaj proszę namiary do siebie PW i może wrzuć jakies fotki - mój znajomy jest zainteresowany :-)
Death ain't nothin' but a heartbeat away...

deLux
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: X.X
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [S] Forester 2.0XT MY'03

Post 23 gru 2009, o 13:50

miło patrzeć jak cenę forki trzymają :thumb:

ODPOWIEDZ