Jak w temacie. W związku ze sporym zainteresowaniem moim drugim ogłoszeniem, poszukuję Forysia jak w temacie:
1. 2.5 XT 06-07
2. Manual - automat niechętnie
3. Z polskiego salonu, udokumentowane pochodzenie. Amerykan bardzo niechętnie.
4. Kolor w zasadzie obojętnie, ale preferowany srebrny, srebrny i srebrny. Ewentualnie taki ładny niebieski jak Impreza, ale wiem, że to mało realne w połączeniu z pozostałymi kryteriami
5. Nawigacja, audio, spojlery - bez znaczenia. Nawet wolę bez tego, niż uzasadnianie, że ponieważ ma nawigację, to musi kosztować 5 tys. więcej
6. Tapicerka - bez znaczenia.
7. Modyfikacje - bardzo niechętnie, ewentualnie wydech. Wolę niedłubanego
[K] Forester 2.5XT 06-07
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Forester 2.5XT 06-07
No mam takiego, który spełnia wszystkie Twoje oczekiwania albo i jeszcze wiecejPaul_78 pisze:Jak w temacie. W związku ze sporym zainteresowaniem moim drugim ogłoszeniem, poszukuję Forysia jak w temacie:
1. 2.5 XT 06-07
2. Manual - automat niechętnie
3. Z polskiego salonu, udokumentowane pochodzenie. Amerykan bardzo niechętnie.
4. Kolor w zasadzie obojętnie, ale preferowany srebrny, srebrny i srebrny. Ewentualnie taki ładny niebieski jak Impreza, ale wiem, że to mało realne w połączeniu z pozostałymi kryteriami
5. Nawigacja, audio, spojlery - bez znaczenia. Nawet wolę bez tego, niż uzasadnianie, że ponieważ ma nawigację, to musi kosztować 5 tys. więcej
6. Tapicerka - bez znaczenia.
7. Modyfikacje - bardzo niechętnie, ewentualnie wydech. Wolę niedłubanego

rocznik 2007 model MY08 , 2.5 XT europa, kupowany w salonie ,gwarancja, całkowicie bezwypadkowy, przebieg 19 tys. .Dodatkowo, hamulce BREMBO STI, zestaw głośn. NOKIA, wymiana głosników i wygłuszenie drzwi. kolor szampański metalik. ma rysy na tylnym zderzaku, bo żona nie wyrobiła i wjechała w nasz płot

-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jak weźmiesz ode mnie żone, Forek GratisPaul_78 pisze:Czemu nie. Żona w pakiecie?

OK, poproszę zdjęcia żony i Forka.carfit pisze:Jak weźmiesz ode mnie żone, Forek GratisPaul_78 pisze:Czemu nie. Żona w pakiecie?![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Paul ty bierz żonePaul_78 pisze:OK, poproszę zdjęcia żony i Forka.carfit pisze:Jak weźmiesz ode mnie żone, Forek GratisPaul_78 pisze:Czemu nie. Żona w pakiecie?![]()
ja forka

Sprawa na razie nieaktualna - zarówno co do żony jak i Forka. Zostaje mój Forek, a potem zobaczymy.