Niestety niestety jak mawiał nieodżałowany sprawozdawca Ambroziak trzeba się będzie pozbyć statku flagowego, z powodów ekonomicznych (w grudniu dowiedziałem się tracę robotę w tym roku)...
Do rzeczy:
STurbo 2000 r. wersja EU, po lifcie, automat, przeb. 201 tys., kupiony w październiku od człowieka, który przywiózł go ze Szwajcarii, tam miał 1 właściciela i jeden serwis do którego dzwoniłem, żeby potwierdzić historię autka opisaną w ks. serwisowej. wyposażenie seria z szyberdachem, hakiem odpinanym, jakimś rodzajem skóry(nie znam się). Wnętrze naprawdę, zadbane jak na ten przebieg, wszystko sprawne, działające, szyberdach ok. Na zewnątrz szkopuł w postaci iluś tam drobnych wgniotów - ale bez zdrapań lakieru- po jakimś gradzie. Szczerze mówiąc miałem ogromne obawy jak zareaguje żona na te wgnioty ale spoko, teraz już w ogóle tego nie zauważa; dla mnie to bez znaczenia.
Mechanicznie podobno (bo nie znam się na tym) wyjątkowo piękny egzemplarz - tak mi przekazał Marek z MTS z Dzierżoniowa jesienią jak go kupowałem i mam nadzieję że go nie popsułem bo przejechałem może ze 3 tys. km. Odczucia moje są takie że jeździ się tym cudnie ale niestety pali swoje i to jest jego jedyna wada. O gazie myślałem ale się rozmyśliłem. Samochód nie ma żadnych modyfikacji. Opony letnie w stanie dobrym, zimówki w bardzo dobrym. Miał wymieniony przy 200 tys. rozrząd, przedtem wszystkie oleje, nie wiem kiedy miał regulowane zawory ale silnik pracuje bardzo równo, zero trzęsawek, drgawek, szarpań.
Myślę że jak ktoś szuka dobrego Sturbo to jest to naprawdę dobre autko (najbardziej przekonała mnie opinia Marka).
Cena na ten moment - 23,7 tys
Nie jest to okazja ale nie mam ciśnienia żeby go szybko sprzedać i póki co ograniczę się do forum.
tel. 692998713
Zdjęcia wkrótce jak znajdę trochę czasu.
Aha, jest możliwa zamiana na jakiegoś rodzinnego kombi.
[S] Forester Sturbo Automat 2000 r.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Forester Sturbo Automat 2000 r.
Hej, mam volvo v40 1.9td,1998r, pelen wypas wyposaz,daj znac i wyslij zdj na
[email protected]
[email protected]
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Fotki dodane.
Na zamianę nie chciałbym autka starszego chyba że w jakimś wyjątkowym super stanie.
Na zamianę nie chciałbym autka starszego chyba że w jakimś wyjątkowym super stanie.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Identyczną sztukę mam w rodzinie, ciekaw jestem za ile ostatecznie pójdzie.
Prawie jak mój, tylko tapicerka inna i rok starszy
Ładnie mu w tym kolorze.
Silnik ma już po zmianach tj. ma 170 czy 177km?
Kurcze, wnętrza tych forków na zdjęciach wyglądają tragiczne.
Na żywo jest już nawet OK, jak by miały automatyczną klime to by było wszystko.
Dzisiaj siedziałem w nówce salonowej i ... nie posmutniałem jak wsiadłem z powrotem do swojego.
Świetne auto.
Ładnie mu w tym kolorze.
Silnik ma już po zmianach tj. ma 170 czy 177km?
Na żywo jest już nawet OK, jak by miały automatyczną klime to by było wszystko.
Dzisiaj siedziałem w nówce salonowej i ... nie posmutniałem jak wsiadłem z powrotem do swojego.
Świetne auto.
vel misza, Pozdrawiam!
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Już wiele nie zejdę z ceną jeśli w ogóle. Jak do września nie pójdzie to prawdopodonie LPG albo zamienię się z jednym forumowiczem na niemiecki sprzęt.WRC fan pisze: ciekaw jestem za ile ostatecznie pójdzie
170. SAmochód jest naprawdę fajny, wnętrze ok, fotele wygodne.miszozon pisze: Silnik ma już po zmianach tj. ma 170 czy 177km?
Na żywo jest już nawet OK, jak by miały automatyczną klime to by było wszystko
Ja bym nie chciał automatycznej klimy, zwłaszcza takiej jaka jest w następnej generacji forków - wiem bo mialem. Dla mnie totalna porażka. Zresztą nie spotkałem jeszcze klimatronica który by mi odpowiadał - z reguły wygląda to tak żę wsiadając do nagrzanego autka klimatronik daje maxymalną dawkę chłodu od razu - wentylatory na maxa, dlatego wolę sobie włączać przyciskiem klimę kiedy mi odpowiada i sterować pracą wentylatorów samemu.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz