WRX 08

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
bean
1 gwiazdka
Auto: subaru
Polubił: 0
Polubione posty: 0

WRX 08

Post 12 mar 2010, o 21:23

Witam sprzedam WRXa 08 przebieg 8000mil niebieski idealny

barton
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Re: WRX 08

Post 12 mar 2010, o 21:42

bean pisze:Witam sprzedam WRXa 08 przebieg 8000mil niebieski idealny
Rewelacyjne ogłoszenie :!: Tak trzymać :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Myślę, że szybko dojdzie do transakcji, wszak opis przedmiotu wręcz do tego zachęca :mrgreen:
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

bean
1 gwiazdka

Post 12 mar 2010, o 22:03

Wdzialem rozne o
pisy reklamujace Subaru typu elektryczne szyby jak rowniez tylna ogrzewana i wiele innych bzdurnych info o aucie .zainteresowanym napewno wysle zdiecia i inne istotne info. Jesli nie wiesz jak wyglada to podpowiem ze podobno prawie taki jak LANOS.

barton
6 gwiazdek

Post 12 mar 2010, o 23:18

bean, tylko po co robić taką tajemnicę, nie prościej dać info na forum (wyposażenie + kilka zdjęć, oraz cena)... Oszczędzasz swój czas i cudzy... A jeśli myślisz, że w ten sposób unikniesz tzw. "zawracaczy dupy" to jesteś w błędzie. No chyba, że szukasz jelenia na to co się wysypało z kontenera, który przypłynął z USA to opis jest faktycznie idealny. :mrgreen:

Dla mnie EOT.

bean
1 gwiazdka

Post 13 mar 2010, o 00:59

Jaką tajemnice napisałem ,jaki kolor ,ma jeszcze take dziure w masce.A znasz jelenia co kupi auto z usa bez wgladu w carfax,chyba ze Ty to byłbys juz ostatni

barton
6 gwiazdek

Post 13 mar 2010, o 01:45

bean pisze:Jaką tajemnice napisałem ,jaki kolor ,ma jeszcze take dziure w masce.
Świetny opis, tylko wiesz co...charakteryzujący dużą liczbę tych aut, a nie ten konkretny. Niemniej życzę skutecznej sprzedaży a co z tym związane wielu maili z pytaniami...:)
bean pisze:A znasz jelenia co kupi auto z usa bez wgladu w carfax,chyba ze Ty to byłbys juz ostatni
Chyba Cię rozczaruję, właśnie patrzę w lustro i nie widzę kopytek, ogonka oraz poroża.

Pozdrawiam

PS. Dla mnie temat się wyczerpał...

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 13 mar 2010, o 08:41

Barthol pisze: PS. Dla mnie temat się wyczerpał...

Eeee tam, dopiero się rozwija. Sprzedawca, który wstydzi się publicznie pokazać przedmiotu sprzedaży, pewnie ma coś do ukrycia. Łatwiej jest się wykpić z tego, że coś się komuś pokazało prywatnie. Dlatego bean albo pokaż co tam masz (zwłaszcza jeśli to ideał i nie ma nic do ukrycia), albo nie zawracaj ludziom gitary

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 13 mar 2010, o 13:02

Ależ wy marudni jesteście.
Sprzedaje jak chce. Taki ma styl.
Gdy zobaczyłem ogłoszenie, to wiedziałem, że gdzieś już widziałem tego użytkownika.
Na kropce już przetarł drogę, która się w tym wątku zaczyna -> http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?p=514096#514096
:mrgreen:
czarne jest piękne...

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 13 mar 2010, o 13:18

vibowit pisze: Sprzedaje jak chce. Taki ma styl.
My też mamy taki marudny styl :mrgreen:
vibowit pisze: Gdy zobaczyłem ogłoszenie, to wiedziałem, że gdzieś już widziałem tego użytkownika.
Na kropce już przetarł drogę, która się w tym wątku zaczyna -> http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?p=514096#514096
:mrgreen:

Rany, przez 3 lata nie wgrał sobie patch'a na wyciąganie wniosków :evilgrin:

bean
1 gwiazdka

Post 13 mar 2010, o 15:02

oczywiscie ze mam taki styl wiekszosc obejzalaby zdiecia pocmokala i na tym sie konczy jesli ktos bedzie zainteresowany wszystko bedzie do wgladu normalny niebieski WRX czy niektorzy nigdy takiego nie widzieli?A za co usunieto mnie z tamtego forum doprawdy nie wiem dzwonilem do Krakowa lecz administrator byl nieuchwytny moze ktos z Was moglby mi to wyjasnic ew cos wie na ten temat .Powod ktory podano jest absurdalny.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 13 mar 2010, o 15:13

bean pisze: Powod ktory podano jest absurdalny
A jaki?
Dolce far niente ;-)

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 13 mar 2010, o 15:24

<<"Nagroda Darwina" - za wysłanie oferty handlowej do Dyrekcji z propozycją zakupu Subaru "z ominięciem salonów". >>
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 mar 2010, o 16:04

:giggle:
Dolce far niente ;-)

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 13 mar 2010, o 16:29

bean pisze: normalny niebieski WRX czy niektorzy nigdy takiego nie widzieli?

Wszystkie samochody są normalne. I wszystkie są niemal idealne - wystarczy spojrzeć na otomoto. Tylko niektóre z tych ideałów - jak się okazuje - są zespawane z dwóch przystanków. No ale masz prawo mieć taki styl. Podobnie jak my mamy prawo wyrazić na jego temat dezaprobatę ;)

bean
1 gwiazdka

Post 13 mar 2010, o 17:03

zjdęcia do wglądu na otomoto
nr ogłoszenia C9241493
"Fido" czy mógłbys na podstawie tych fotek powiedzieć czy był rozbity, a jesli tak to gdzie ;)

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 13 mar 2010, o 17:07

bean pisze: Fido" czy mógłbys na podstawie tych fotek powiedzieć czy był rozbity, a jesli tak to gdzie ;)

a ten był ? nie napisałes że nie był,ale jak nie był to dobrze dla przyszłego posiadacza

edit: sorry na otomoto napisałeś że bezwypadkowy

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 13 mar 2010, o 17:26

bean pisze: "Fido" czy mógłbys na podstawie tych fotek powiedzieć czy był rozbity, a jesli tak to gdzie ;)

Ja nie, ale są tu fanatycy, którzy potrafią wyłapać, że felgi są nie z tego rocznika, albo lusterko powinno być w innym kolorze, czy, że światła są od wersji US a reszta od wersji EU. Ale jeśli nie ma nic do ukrycia, to na pewno nie wyłapią i wtedy ogłoszenie się pozytywnie auto-napędza.I kolega koledze może powiedzieć przy piwku - szukasz WRX'a, a ja widziałem fajnego na forum...

Więc się nie dziw, że nikt nie lubi lakonicznych ogłoszeń - bo zwykle zwiastują dwa przystanki.

p.s. szkoda, że fotki z zeszłego roku 8-)

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 13 mar 2010, o 18:52

Spojrzałem na temat ogłoszenia i pomyślałem ,że ktoś chce kupić Lanosa :arrow: już widziałem interes :mrgreen: , na subaraki nowe i prawie nowe mam dobre dojście teraz a tu sprzedawca :razz:

Bilex
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 16 razy
Polubione posty: 273 razy

Post 13 mar 2010, o 23:06

I dodaj [S] w temacie - bo z listy topiców nie wynika teraz czy chcesz sprzedać, kupić, oddać czy wymienić... :roll:
Nie zauważyłeś, że wszystkie tematy są tak oznaczone?
Death ain't nothin' but a heartbeat away...

citan
5 gwiazdek
Auto: japońskie
Polubił: 41 razy
Polubione posty: 14 razy

Post 13 mar 2010, o 23:16

bean, to jest ten, tak: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9241493 ?

Skoro pytasz, to zmieniałeś lampy i błotniki przednie?

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 mar 2010, o 08:55

Rozumiem także, że Kolega kupił ten samochód jako nowkę z salonu w USA i poźniej przywiózł do RP...
;-)
Dolce far niente ;-)

bean
1 gwiazdka

Post 17 mar 2010, o 21:00

FUX zle rozumujesz nie byl z salunu z salunu mialem 126p i skode 105 wtedy na nowych sie zarabialo a teraz tylko sie traci im drozszy tym traci sie wiecej ale to na marginesie ,czyzby nikt nie byl zainteresowany sa juz zdiecia widac jak wyglada i nic?????

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 mar 2010, o 21:12

A mordki ;-) nie widziałeś?

Po co w takim razie banialuki wypisujesz :?:
Dolce far niente ;-)

bean
1 gwiazdka

Post 17 mar 2010, o 21:30

No nie zauwazylem od niedawna zaczalem nosic okulary ,ale zadne banaly z maluchami i innymi kupionymi w PEWEXSIE tak bywalo ,no ale gdzie potencjalni nabywcy fotki sa i co ?????

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 17 mar 2010, o 21:34

bean pisze: fotki sa i co ?????

proponuję uzbroić sie w cierpliwość, WRX w tej wersji nie cieszy sie zbyt wielkim powodzeniem oraz tzw szacunem, musi się trafić "amator" i pewnie prędziej jak będzie supertanio

powodzenia w sprzedaży

ODPOWIEDZ