[S] Kolektor Borla
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Kolektor Borla
Niniejszym ogłaszam, że to ogłoszenie awansowało na pozycję numer 1 w kategorii najbardziej żenujących ogłoszeń w tym dziale. 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Re: Kolektor Borla
to może jak już jest number one to będzie Cieszyło się dużym zainteresowaniem
Bilex, czepiasz się.

Bilex, czepiasz się.
Re: [S] Kolektor Borla
Dziękuję za poprawienie tematu.
I nie "czepiam się" tylko przy ostatnim napływie ogłoszeń w stylu "sprzedam WRXa - wszyscy wiedzą jak wygląda" albo wrzucaniu linka na allegro bez żadnego opisu i z tematem, który nie mówi czy ktoś chce sprzedać, kupić, oddać czy wyrzucić - chciałem wyegzekwować szacunek dla innych użytkowników korzystających z tego forum i tego działu.
I nie "czepiam się" tylko przy ostatnim napływie ogłoszeń w stylu "sprzedam WRXa - wszyscy wiedzą jak wygląda" albo wrzucaniu linka na allegro bez żadnego opisu i z tematem, który nie mówi czy ktoś chce sprzedać, kupić, oddać czy wyrzucić - chciałem wyegzekwować szacunek dla innych użytkowników korzystających z tego forum i tego działu.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Paul_78 pisze:Co to robi?
Gdyby jeszcze przynajmniej prało i gotowało, to byłby jakiś materiał na żonę, a tak...Chloru pisze:Hałas

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
President, jaka jest zbliżona cena ostateczna za ten rurki dla forumowiczów?
jestem zainteresowany tym blyszczacym diwajsem.

jestem zainteresowany tym blyszczacym diwajsem.

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Znaczy co? Będziesz dachował pod dyskoteką coby panienki piszczały na widok błyszczącego kolektora?Arti pisze: jestem zainteresowany tym blyszczacym diwajsem.

- Arti
- 6 gwiazdek
No skoro nie będę mogl się pokazać cudownymi OZetamipablonas pisze:Znaczy co? Będziesz dachował pod dyskoteką coby panienki piszczały na widok błyszczącego kolektora?Arti pisze: jestem zainteresowany tym blyszczacym diwajsem.

PS. Nie no, kolektora dla brata szukam.

no ciekawość mnie też mnie zżera co do ceny dla forumowiczów 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
W sumie jak cena będzie fajna to chyba będę miał jednego, a może nawet dwóch chętnych 

- Arti
- 6 gwiazdek
To ustaw się w kolejce.pablonas pisze:W sumie jak cena będzie fajna to chyba będę miał jednego, a może nawet dwóch chętnych

kolega President, napisał ,że ma możliwość ściągnąć większa ilość w lepszej cenie jak będzie więcej chętnych więc ......
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
NO TO JA JUŻ OSTRO BULGOCZĘ!!!!! Właśnie założyłem wyżej wymieniony kolektorek, który to przez Presidenta zakupiliśmy grupowo z kilkoma chłopakami i jest CÓD-MNIÓD Poprostu nie mogłem przestać jeżdzić, a banan taki na gębie, że zacząłem się zastanawiać co inni kierownicy myślą o moim wyrazie twarzy. LUDZIE, BRAĆ ten kolektor od Presidenta bo gra jest warta KAŻDEJ GROMNICY!!!!!!!!!!!
Podsumowując: u mnie wydech składa się z tego oto kolektora i backboxa H&S od wersji turbo. Dżwięk jest przecudny, mam wrażenie że faktycznie lepiej ciągnie z dołu i nie jest zbyt głośno. Narazie po mieście wystarczy, zobaczę jak będzie w trasie, jak mi uszy spuchną to backbox H&S będzie na sprzedaż a kupię cuś z silencerem. NARAZIE jest GIT
WIELKIE DZIĘKI President
Podsumowując: u mnie wydech składa się z tego oto kolektora i backboxa H&S od wersji turbo. Dżwięk jest przecudny, mam wrażenie że faktycznie lepiej ciągnie z dołu i nie jest zbyt głośno. Narazie po mieście wystarczy, zobaczę jak będzie w trasie, jak mi uszy spuchną to backbox H&S będzie na sprzedaż a kupię cuś z silencerem. NARAZIE jest GIT
WIELKIE DZIĘKI President
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, a jak grupowy zakup to za ile wam wyszedł ??? to co w aukcji ??

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Wyszło 600 zł czyli jesli chodzi Ci o to czy i ile President zarobi to odpowiedż brzmi: NIE - jeśli oczywiście pójdzie za minimum

pawlaswrc, nie chodziło mi czy President zarobił tylko pisał coś w tym ogłoszeniu ,że jak będzie więcej chętnych to wyjdzie taniej , myślałem ,że jak będzie zakup grupowy to jakąś zniżkę wytarga czy coś ale może mi sie przewidziało 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
To już było ze zniżką, bo President wynegocjował, co prawda niewielką ale zawsze coś. Cena którą podałem obejmuje wszystko z dostawą do drzwi drogą USA-GB-PL bo tak najtaniej, czyt. bez vatów, ceł i innych złodziejsko-państwowych wygibasów.

Powiem na razie tyle, da się zejść z kosztów ale to dość duża inwestycja, musiał bym ich zamówić sporą ilość. Trwało by to około dwóch miesięcy. Ponieważ jest to dość skomplikowany interes wole sam zaryzykować i sam zarobić, nie chce przed kimś świecić oczami że coś nie wyszło. Dlatego sprawdzam konkretne zainteresowanie dostępnym już teraz kolektorem, i się zobaczy. Gadać i zakładać można wiele, jak już się zdecyduję to dostarczę konkrety.
to może jeszcze dacię mi informację za ile widzieli byście taką rurę u siebie. Jest już sprawdzona przez kilku forumowiczów, na prawdę daję znakomity dźwięk, świeci się jak psu jajca, przy dachowaniu na pewno będzie się prezentować pięknie 

President, gdyby pasowała do '07 N/A (US-spec z katem w kolektorze), to cena jest ok, ale pewnie nie podejdzie. 

- grzywaczewski
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza 2.5 N/A '07
President pisze: http://allegro.pl/show_item.php?item=962056622
do OUtbacka 2.5 EU MY04 podejdzie ? Co z katem i sondami ?
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
grzywaczewski, Produkują to jakieś małe, chińskie rączki i nikt się pod tym nie podpisuje. Kolektory wyglądają na staranie wykonane ale nic nie wiem o ich trwałości.
sherif, Jeśli nie masz kata w kolektorze to powinien pasować.
sherif, Jeśli nie masz kata w kolektorze to powinien pasować.