Witam
Mam do zaoferowania moje Renault Twingo II GT 1,2 Turbo.
Auto jest w stanie idealnym. Samochód był kupiony w Polskim salonie i jestem jego pierwszym i jedynym właścicielem. Samochód jest serwisowany w ASO a olej wymieniałem co 10000 km.
Twingo GT jest bardzo szybkim i ekonomicznym autkiem. Spalanie na poziomie 7l/100km w mieście i 5l/100km w trasie mówi samo za siebie.
Samochód jest wyposażony praktycznie we wszystko co można. Brakuje tylko panoramicznego dachu, dzielonej kanapy i ESP.
Wyposarzonenie to:
ABS
4 Poduszki powietrzne
Radio CD MP3 (głośniki z Laguny II Cabasse super dźwięk)
Climatronik
Przyciemnione szyby z tylu
Elektryczne szyby i lusterka
Autko poddałem lekkim modyfikacja:
Zmieniłem sprężyny zawieszenia na sprężyny firmy H&R (dokładam seryjne)
Założyłem wskaźnik ciśnienia doładowania i temp. wody.
Wyposażyłem go tez w Turbo Timer firmy Apexi w celu ochrony turbiny
Zmieniłem również układ wydechowy na przelotowy ponieważ Twingus był strasznie cichy (dokładam seryjny)
W silniku zmieniłem seryjny zawór upustowy na Blow-off firmy The Sun (dokładam seryjny)
Do samochody posiadam 2 kpl. kół z aluminiowymi felgami. Na zimę 14" a na lato 15". Oba kpl. prawie nowe.
Autko jest w ciągłej eksploatacji. Cena do negocjacji.
Zdjecia moge wysłac na maila.
ZAPRASZAM DO OGLADANIA
Nr TEL. 509-183-143
[S] Renault Twingo GT 2008r
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!