Jak w temacie. Kupowanie części na Allegro ma tę właściwość, że jak już kupisz, wyślesz kasę itp, to nagle się okazuje że cześć "idealna" ma wyłamane mocowania i "czy to panie nie przeszkadza?" albo że "no niestety, leżała na regale i pękła na pół" - jakby regały generowały pola w których plastik pęka.
Także jeśli macie grilo-atrapę do Imprezy to kupię!!!. Ideałem byłby grill srebrny (kod 406), bo nie musiałbym go lakierować.
[K] GRILL (atrapę) - Impreza 97 i nowsze I MASKĘ JESZCZE!!!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] GRILL (atrapę) - Impreza 97 i nowsze
mogl bym miec moze atrape, narazie wiem tylko tyle ze jest zielona i bez znaczka. Ale moge sie nia zainteresowac bardziej jak bys chcial. pozdrawiam
Bergen, mam siatexową ze Skalaxika , chcesz 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
President, chcę, ważne żeby była cała (np. miała wszystkie mocowania).
Piter 35, chciałbym, gdyby nie była niebieska (bo jest, prawda?).
Re: [K] GRILL (atrapę) - Impreza 97 i nowsze I MASKĘ JESZCZE!!!
Bergen, z tą atrapą będzie jak z całym skalaxsem ,zedrzesz jedną warstwę to wyjdzie z pod spodu, czerwony "przystankowy" kolorBergen pisze:

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

MAgaaaaa Fooooochhhhhhhhburat pisze: Bergen, z tą atrapą będzie jak z całym skalaxsem ,zedrzesz jedną warstwę to wyjdzie z pod spodu, czerwony "przystankowy" kolor![]()

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Mam dwie idelane maski w kolorze srebrnym do GL powyżej 97.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Kupiłem tak dwa kompletne kierunki, a po przelaniu kasy, okazało się, że brak w nich oprawek na żarówki. Na szczęście sprzedawca zwrócił kasę bez problemu.Bergen pisze: Jak w temacie. Kupowanie części na Allegro ma tę właściwość, że jak już kupisz, wyślesz kasę itp, to nagle się okazuje że cześć "idealna" ma wyłamane mocowania i "czy to panie nie przeszkadza?" albo że "no niestety, leżała na regale i pękła na pół" - jakby regały generowały pola w których plastik pęka.
Bergen, dawaj adres to Ci wyślę atrapkę .
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa